Pink Parlaonica održava se u Rijeci 24.11.2018., u hotelu Bonavia. Tko su predavačice?

Prva Pink Parlaonica održava se u Rijeci u subotu 24.11.2018., u hotelu Bonavia.

Cilj Pink Parlaonice je povezivanje aktualnih tema iz života, pogotovo što se tiče veza i odnosa o kojima autorica Ivana Grabar godinama piše i istupa, sa strukom /psihologijom i duhovnošću. Napokon će pojedine teme dobiti odgovore s više strana, na jednom mjestu i u živom kontaktu s ljudima.

Što na proživljeno kaže život? Kako na životna iskustva gleda i što nam savjetuje struka? Kakve nam mudre odgovore nudi duhovnost?

Prva „Pink Parlaonica“ sadrži više povezanih tema, a one su redom:

1. Što sa sobom nakon razvoda / prekida?
2. Oprost – kako oprostiti osobama koje su nas povrijedile?
3. Kako zavoljeti sebe i krenuti dalje?
4. Kako pronaći pravog partnera i ponovno voljeti?

Tko su predavačice ovog zanimljivog predavanja na kojem se prvi puta spaja život, struka i duhovnost, otkrijete u nastavku :)

Ines Denona, mag. spec kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut

 

Sa strane struke: psihologije odgovore će davati cijenjena psihologinja i geštalt psihoterapeutkinja, žena koja radi 27 godina kako s odraslima, tako i s mladima i djecom, gđa Ines Denona, mag. spec kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. 

Gđa Denona također je osnivačica i vlasnica PSI SANO psihološki, savjetovališni i edukacijski centar Rijeka, Strossmayerova 18. Vrlo rado se odazvala pozivu da bude predstavnik struke na prvoj Pink Parlaonici.

“Kao terapeut duboko vjerujem da svaka osoba posjeduje u sebi kapacitet za napredak, razvoj i rješavanje problema. Potrebno ga je samo osjetiti, osvijestiti i korisno iskoristiti u sadašnjim zahtjevima okoline.” mr.spec. Ines Denona

Tamara Zubak, osnivačica projekta Womanary, certificirana praktičarka Theta Healing

Sa strane duhovnosti život i struku povezati će krhka ali izuzetno jaka žena, Tamara Zubak, osnivačica projekta Womanary , inače certificirana praktičarka Theta Healing prema Viani Stibal, američkoj intuitivnoj iscjeliteljici. Ova posebno draga, nježna ali vrlo snažna i mudra žena odmah je pristala biti dijelom Pink Parlaonice. Voli udruživanje i zajedništvo. A jedna od poznatijih njenih izjava je:

“Kad žene udruže snage čuda se događaju.” Tamara Zubak, osnivačica Womanary, certificirani TH praktičar

Ivana Grabar, autorica dvije knjige, kolumnistica, vlasnica portala pinkpen.com.hr 

Sa strane života svoja iskustva ispričati će autorica dvije knjige i kolumnistica Ivana Grabar, svima znana kao Pink Pen, koja svoje pisanje temelji na iskrenim i proživljenim životnim temama koja su i tema Pink parlaonice. Ivana je izdala dvije knjige (obje u dva izdanja), omiljena je riječka kolumnistica, ujedno i organizatorica Pink Parlaonice.
„Do sada sam često surađivala sa strukom. Spajali su me u raznim tv emisijama i intervjuima (psihijatri ili psiholozi). Jedan sam projekt predavanja i radionice odradila sa psihologom mr.spec Ines Denona, a ista je psihologinja česti gost i u mojim kolumnama.

Također sam vrlo blisko surađivala s Tamarom Zubak i s duhovnošću te kroz promocije svojih knjiga, kao i raznih druženja sa ženama spajala život i duhovnost, ističući uvijek koliko mi je pomogla upravo ona: duhovnost. Ali, nikad nisam sve to spojila u jedno. A spoj života, struke i duhovnosti je zaista čaroban!

Ovaj projekt Pink parlaonice dugo se slaže u mojoj glavi i u srcu. Vrijeme je da u ovom live obliku, izađem van kako iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža, pa čak i svojih knjiga te ljudima pružim sve ono o čemu godinama pišem i govorim u konkretnom i živom obliku pojačano sa znanjem struke i mudrošću duhovnosti! Hvala mojim suradnicama na odazivu i što moje snove pretvaraju u stvarnost.” Ivana Grabar, autorica / kolumnistica 

Želite sudjelovati na ovom predavanju? Prijavite se ovdje putem OBRAZAC ZA PRIJAVE

Posebni popusti vrijede za dvije i više osoba. Povezani članci: 

  1. http://pinkpen.com.hr/povedi-prijateljicu-pink-parlaonicu/
  2. http://pinkpen.com.hr/pink-parlaonica-mjestu-spaja-zivot-struku-duhovnost/

Link za FB event: https://www.facebook.com/events/894379340760744/

Tekst pripremila: Pink Pen j.d.o.o. / PR