Tena Cvitanović – Makeup gossip

Djevojka sam iz ravne Slavonije koja nosi slavonsko ime Tena. Odrasla sam u Županji, gradu na rijeci koja me dovela u grad koji teče – Rijeku. Stigavši, počela sam ostvarivati svoj san. Možete li pretpostaviti koji?

Ljubav prema uljepšavanju rodila se još u vremenima dok sam gledala svoju majku kako se šminka pred ogledalom. Nestrpljivo sam čekala dan kad ću moći stavljati takav burgundy ruž kao ona tada.

Kako sam rasla počela sam pratiti i primjenjivati makeup tredove. Sate sam provodila ispred ogledala vježbajući savršeno nanijeti eyeliner. S vremenom je taj isti eyeliner i crveni ruž postao moj “zaštitni znak”.

Studirajući u Rijeci spletom okolnosti upoznala sam Ivanu Grabar koja me povezuje sa jednim od frizerskih salona u kojem su se održavale makeup edukacije i radionice.

Vrlo brzo odlučila sam krenuti na privatne sate kod riječke vizažistice Ive Berišić. Svaki sat proveden na edukaciji bio je ostvarenje moga sna. Iva me u potpunosti osvojila svojom osobnošću, radom i ljubavlju kojom educira. Završetkom edukacije ostala sam povezana s Ivom i počela joj asistirati na raznim revijama i projektima. Nakon nekoliko samostalno odrađenih projekata i revija postajem ponosni član Ibeauty tima.

Tena Cvitanović
Tena Cvitanović