Pop ikona i glazbena superzvijezda Anastacia dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji!

Anastacia, jedna od najpoznatijih vokalistica našeg doba i vlasnica multiplatinastih hitova „I’m Outta Love“ i „Left Outside Alone“, ovog ljeta, 24. srpnja, u organizaciji ustanove Festival Opatija, dolazi na Ljetnu pozornicu!
Anastacia će u Opatiji, kao hrvatska ekskluziva i ususret Danu Grada Opatije, predstaviti svoj sedmi studijski album „Evolution“, ujedno i njezin šesti album koji je dospio na UK Top 10.
Anastacia, Ljetna pozornica Opatija 24.07.2023
Komercijalni uspjesi pop ikone
Njezina prva dva albuma „Not That Kind“ (2000.) i „Freak of Nature“ (2001.) postigla su golemi međunarodni uspjeh, a globalni hit „I’m Outta Love” 2001. godine donio joj je titulu “Najprodavanije nove ženske pop izvođačice na svijetu”. Njezin komercijalni uspjeh nastavio se međunarodnim hitovima poput “Paid My Dues” , “One Day In Your Life” i službenom pjesmom Svjetskog nogometnog 2002., “Boom”. Sljedeći album „Anastacia“ iznjedrio je mega hitove “Left Outside Alone” i “Sick and Tired” te postao drugi najprodavaniji album 2004. godine u Europi i njen najuspješniji album do danas.
Uz najnoviji album, Anastacia će Opatiju oduševiti i cijelim nizom atraktivnih hitova iz bogate glazbene karijere koji su joj i priskrbili status superzvijezde i pop ikone našeg vremena.
Ulaznice po cijeni od 49 € (376,73 kn) mogu se kupiti od 25. travnja 2023. (od 12:00h) na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, kao i online na Eventim.hr, te u uredu Festivala Opatija, na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija).

Tekst i foto: PR Festival Opatija

Pripremila: Ivana Grabar