Najnoviji koncept respektabilne talijanske modne kuće dostojan velikih svjetskih gradova napokon imamo i u Rijeci!

Poznati talijanski brend Weekend MaxMara i RIJEKATEKSTIL d.o.o. otvorili su vrata ovog impresivnog brenda na adresi Korzo 40C i to ekskluzivno s kolekcijom proljeće/ljeto24 i najavom odličnih događanja u našem gradu

Bezvremenska elegancija ovog svjetski poznatog brenda rezultat je talijanske kvalitete u kombinaciji sa stilom, glamurom i dizajnom i već dugi niz godina Riječanke obožavaju i uživaju talijansku modu i smisao za lijepo. 

Sada im je poklonjen i besprijekoran dizajn novog prodajnog prostora; sa namještajem inspiriranim talijanskom i europskom poviješću spojen u suvremenu, jedinstvenu atmosferu.

Dizajn i uređenje prostora

Dizajn i uređenje prostora karakteriziraju gostoljubivi, prozračni i svijetli prostori koji podsjećaju na suvremeni dom. Simbioza drva, pločica i Boiserie tapeta odiše dizajnom talijanskih vrtova i Mediteranom koji toliko volimo i to je ono što će ovu adresu pozicionirati u glavno „feel good“ odredište kako za goste našeg grada; tako i za nas koji volimo svaki rast i razvoj naše životne sredine.

Prirodni i autentični materijali korišteni u dizajnu prostora te neutralna paleta boja sastavljena od nježnih nijansi savršena je scena za prezentaciju kolekcija kojima ovaj cijenjeni talijanski brend osvaja već dugi niz godina žene širom svijeta.

Signature SS24

Sa ciljem da nastave cijeniti i respektirati žensku snagu i moć kroz čitavu vječnost;  već za ožujak nam najavljuju Rijeku uz bok velikih gradova poput Londona, Stockholma, Beča, Pariza, Varšave; a koji se nalaze na svjetskoj karti planiranih evenata Signature SS24 kolekcije naziva „ Phantasie By Arthur Arbesser“. Jedva čekamo!

„Chic, self-confident, glam but casual, feminine and fun“ is the woman Albert Arbesser imagines.