Extravagant gala by Eternity, ekstravagantni je modni event koji će od 30.rujna do 2.listopada,2016.  Rijeku pretvoriti u pravo središte modnih zbivanja. U suradnji sa Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka u veličanstvenoj Guvernerovoj palači po drugi će se puta održati jedno veliko modno zbivanje pod generalnim pokroviteljstvom estetskog centra Eternity.

Ovoga puta uz revije brojnih domaćih dizajnera, očekuju vas i izložbe, modne i beauty radionice i seminari, a s najavljen je i dolazak svjetski poznatog frizera iz Londona, Richarda Thompsona koji će povodom deset godina postojanja 4look-a održati seminar i edukaciju.

Veliki vikend event biti će prilika i za predstavljanje ekstravagantnih frizura najboljih riječkih frizera koji će kroz predivnu reviju pokazati što sve mogu i znaju.

Kao najavu za nadolazeći Extravagant gala event snimljena je i kampanja čija su zaštitna lica riječke manekenke Paola Tomić i Lejla Šabanić. Za styling su se pobrinule poznate riječke dizajnerice Milena Kapetanović, Peperoncina i Andrea Anić Dokmanović, Andy’s Stuff. Cipele iz trgovine Karla i naočale optike Ghetaldus Rijeka savršeno su zaokružile predivnu modnu priču koju je ovjekovječila svojim fotografijama Viviana Lokmer Šulina. Za make up zaslužna je Barbara Kancilja, studio Kancilja dok je za frizure zaslužan frizerski salon 4look.

Liburnia classic Opatija ustupila je predivne old timerima za snimanje najavne kampanje.

Uz brojna iznenađenja poput prisustva brojnih dizajnera i modnih imena, vikend 30.rujna do 2.listopada,2016. biti će zaista vikend za pamćenje.

 

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina