Radijska Pink Parlaonica u mjesecu ljubavi otvorila je temu o srodnim dušama. Tko su, što su, kako ih možemo prepoznati i koliko ih uopće ima – otkrila je gošća Tamara Zubak, certificirana TH praktičarka

Za temu “Srodnih duša” u radijskoj Pink parlaonici nisam  mogla odabrati boljeg gosta, definitivno. Tamara Zubak certificirana je TH praktičarka. Završila je puno različitih tečaja TH, a među njima i tečaj Srodne duše.

Toliko je mistike oko srodnih duša. Toliko su posebne i drugačije..  Tko ih je ikada sreo, zna točno o čemu govorim i što mislim 😉 Tko su ili što su u stvari srodne duše? Koliko srodnih duša srećemo kroz život? Kako ih možemo prepoznati? Da li je istina da sa svakom srodnom dušom imamo nekakav zadatak za odraditi, odnosno da sa svakom srodnom dušom trebamo nešto naučiti? Kakvih sve srodnih duša ima? Koji su znakovi da smo upoznali pravu srodnu dušu? Po kojim simptomima, znakovima znamo da smo se susreli sa svojom srodnom dušom? Po kojem protokolu i kada nam dolaze u život, te možemo li ih prizvati …. Te puno, puno više poslušajte u snimci radijske Pink parlaonice na temu SRODNE DUŠE.

*Povezani tekst kolumne: KOLUMNA SRODNE DUŠE by Pink Pen