Gradska knjižnica “Ivana Gorana Kovačića” Vrbovsko u Mjesecu hrvatske knjige 2018. organizira predstavljanje knjige “Život može biti lijep” autorice Ivane Grabar

Predstavljanje knjige “Život može biti lijep” autorice Ivane Grabar održati će se u četvrtak, 18.10. 2018. godine s početkom u 18:00 sati u prostoru knjižnice

Gradska knjižnica “Ivana Gorana Kovačića” Vrbovsko u Mjesecu hrvatske knjige 2018. organizira predstavljanje knjige “Život može biti lijep” autorice Ivane Grabar.

“Život može biti lijep” druga je knjiga autorice Ivane Grabar. Knjiga je izdana krajem 2016. godine, a do sredine listopada izlazi u svom drugom izdanju.
Za ovu knjigu autorica ističe kako je njena zrelost i odluka da može i zaslužuje bolje i više od života. Ovo je djelo njena filozofija života pretočena u tekst. “Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!” – kaže sama autorica.

Ivana Grabar sa svojih je 40 godina života odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove i sve ono što čini život ljepšim ili ružnijim, a tiče se odnosa žena i muškaraca, podijeliti sa čitateljima. Ivana ima savjete koje nije nigdje pročitala, nego ih je, stjecajem okolnosti, stekla i isklesala sama na vlastitim greškama i vlastitoj koži. Njene su riječi iz srca i iz vlastita iskustva, iz najprivatnijega dijela života.
Inače, rođena Vinkovčanka, Ivana Grabar 28 godina živi u Opatiji. Okidač za pisanje bio je razvod braka. Prva knjiga autorice „Pink Pen“ izašla je 2015. godine te koncem 2017-te doživjela svoje drugo izdanje. Žene je smatraju „obaveznim štivom“. Druga knjiga „Život može biti lijep“ prati je u stopu, a čitaju je žene, ali i muškarci.

Dodatne informacije za event: 

Sve dodatne informacije vezano za promociju u GK “Ivana G. Kovačića” Vrbovsko mogu se dobiti na broju telefona: 051 – 875 159 ili na e-mail: vrbovsko.knjiznica@gmail.com
Ulaz je slobodan.

Događaj možete pratiti i na Facebook event Predstavljanje knjige Vrbovsko

  • Tekst: Pink Pen PR
  • Foto. PR