Uz teme koje nas svih zanimaju, uz iskustva onih koji su prošli ono što je nama trenutno u fokusu i mi ćemo postati inspirirani, ustrajni, napunjeni dobrom vibrom i željom za ostvariti svoje želje i ciljeve. Tako je nastala ideja za mjesečnim okupljanjem u jutarnjem druženju, uz jutarnji napitak i zalogaj

Ožujak nosi obilje događanja u Rijeci, a jedno me je događanje posebno zainteresiralo. Inspirativna parlaonica, koja se održava 24.03. u riječkom restoranu „Molo Longo“.

Što je točno Inspirativna parlaonica upitali smo organizatoricu projekta Yasminu Buweden:

„Poučena svojim osobnim iskustvima, izazovima i rješenjima, znam da je Inspirativno okruženje uz ljude koji žele više i bolje odličan pokretač i način kako podignuti svoju vibru i biti inspiriran kroz svakodnevnicu, fokusiran na ono što želim, a ne na ono što moram. Uz teme koje nas svih zanimaju, uz iskustva onih koji su prošli ono što je nama trenutno u fokusu i mi ćemo postati inspirirani, ustrajni, napunjeni dobrom vibrom i željom za ostvariti svoje želje i ciljeve. Tako je nastala ideja za mjesečnim okupljanjem u jutarnjem druženju, uz jutarnji napitak i zalogaj – INSPIRATIVNA PARLAONICA.“

Teme i pitanja koja se mogu poslati prilikom prijave, biti će uključena u dvosatno druženje. Yasmina, kao moderator Parlaonice, pripremiti će zanimljive informacije i iskustva koja će biti temelj parlaonica, pokretač diskusija i zaključaka na temu. INSPIRATIVNA PARLAONICA će obuhvaćati sve životne teme, a svi koji žele više i bolje – i brže su dobrodošli.

Cijena Parlaonice je 100 kn. Učesnici Parlaonica imati će pogodnosti u daljnjim ponudama i proizvodima.

Na pitanje zašto je odabrala baš restoran Molo Longo za održavanje Parlaonica, Yasmina je odgovorila:

„Izabrala sam Molo Longo kao mjesto koje me inspirira. INSPIRATIVNA PARLAONICA je mjesto gdje ljudi pričaju s ljudima, fokusirani na ono što hoće, a ne na ono što neće i ne mogu.“

U parlaonice Yasmina uključuje i svoja osobna iskustva i saznanja, a svi učesnici će imati podršku tijekom ostatka mjeseca, odnosno do iduće parlaonice kada se opet mogu prijavljivati sa temama i pitanjima.

Termin Parlaonice je 24.03.2018. u 10 sati u restoranu Molo Longo u Rijeci. Link i prijava su na stranici: INSPIRATIVNA PARLAONICA PRIJAVE

O gđi Yasmini Buweden – organizatorici Inspirativne Parlaonice:

Yasmina Buweden rođena je Libijka koja je sa 14 godina došla živjeti na otok Krk, gdje i danas, nakon godina rada i obrazovanja kako bi mogla financirati svoje školovanje, gradi svoj privatan posao u kojeg je zaljubljena. Inače, ova žena je vrlo zanimljiva: Govori nekoliko stranih jezika, između ostalih jedan vrlo rijedak na ovim prostorima – arapski. Radila je u Ministarstvu kao prevoditelj. Nakon dodatnih obrazovanja i edukacija prvi poduzetnički posao započela je s nepunih 26 godina i to upravo na Krku.

Yasmina je osnivač, vlasnik, trener i mentor u B&B Punat. Mentorica je u Cherie Blair Foundation for Women, a odnedavno nosi i titulu Coach.

Ovo je godina u kojoj Yasmina i njena tvrtka slave 20-tu godinu poduzetništva. U tih 20 godina poslovanja bilo je puno uspona i padova, dizanja i padanja, ali kad čovjek vjeruje u svoje snove ne preostaje ništa drugo nego ih graditi. Upravo iz tog razloga Yasmina Buweden odlučila je ovu godinu posvetiti upravo tome: motivirati i podržati ljude da ne odustaju od sebe i svojih snova, ali isto tako i da ostvarenje nije instant proizvod. Gradeći svoj san, Yasmina je postala i Coach te otkrila kako su to njene dvije ljubavi koje želi spojiti i nadopuniti. Na tom putu, kao žena koja vozi adrenalinske sportove i gradi centar sportova na moru, susretala se i još uvijek se susreće s velikim brojem izazova.

„Biti žena u ´muškom´ poslu je izazov. Ali san je veći!“ – za kraj nam kaže Yasmina i poziva na prvu Inspirativnu parlaonicu 24.03. u 10 h.

Link za prijavu Parlaonice 24.03. INSPIRATIVNA PARLAONICA PRIJAVE 

Važna napomena: Prijave traju do 15.03.2018. Cijena: 100 kn.

“Sve je moguće, sami biramo gdje ćemo stajati!” Yasmina Buweden