Mario Battifiaca umjetnički djeluje već 25 godina. Posebno za ovu prigodu pripremio je širok opus svog umjetničkog rada koji će ovaj događaj učiniti koncertom za pamćenje

Nedjelja, 6. svibnja 2018. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija

Centar Gervais tijekom svojih prvih godinu dana postao je jedno od najvažnijih kulturnih i kongresnih lokacija u Opatiji i široj okolici. Brojni koncerti, predstave, kino projekcije, kongresi, zabave, radionice te razni skupovi i događaji učinili su Gervais omiljenim mjestom okupljanja svih generacija i zaljubljenika u kulturu.

Prvu godišnjicu obilježit ćemo gala koncertom jednog od najznačajnijih umjetnika našeg kraja. Mario Battifiaca umjetnički djeluje već 25 godina i nezaobilazno je ime ovdašnje kulturne scene. Posebno za ovu prigodu pripremio je, pored svjetskih uspješnica, širok opus svog umjetničkog rada koji će ovaj događaj učiniti koncertom za pamćenje.

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Cijena ulaznice za studente i umirovljenike (uz predočenje dokaza o statusu): 30,00 kuna / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

Tekst & foto: PR Festival Opatija