Stilueta i 4look tim su povodom pripremili odlično druženje pod motom  Day AND Night

Iz sumorne i hladne zime ka inspirativnom i uvijek zanimljivom proljeću. Ožujak je mjesec buđenja i promjena, ali i mjesec u kojem se obilježava Dan žena.

Stilueta i 4look tim su povodom pripremili odlično druženje pod motom  Day AND Night, 4look tim predstavit  će  transformacije frizura iz dnevnih u noćne prateći svjetske trendove te koristeći najnovije Kemon AND proizvode.

Za dobru atmosferu pobrinut će se NosTress acoustic trio koji čine Sanja Bunoza (vokal), Dino Arbula (gitara) i Nikola Janeš (gitara). Obožavaju kvalitetnu glazbu, gitare, dobru zabavu i prije svega : dati dio sebe u glazbu koju sviraju.

Večer će začiniti i Bottega pjenušci, dok budete uživale u voćnim mirisima i mjehurićima svjetski slavnih Bottega pjenušavih vina, predstavit ćemo ovu talijansku obiteljsku vinariju koju je davnih 60-tih godina osnovala jedna žena, Rosina Zambon Bottega, iz ljubavi prema vinima i alkemijskoj magiji proizvodnje istih, a uz elegantne mjehuriće prosecca sljubit ćemo ChocoMe praline od malina i bijele čokolade.

Događanje je pratila i atraktivna kampanja, uloge modela pripale su prekrasnim djevojkama koje su rado prihvatile poziv da budu modeli, one su Vanja Longin, Nikolina Nisić, Karla Lucić, Daril Broskvar i Nikolina Bonefačić.

Fotografije kampanje  potpisuje Ivor Mažar, a snimana je u Kavani Grad i  Vili Storia na otoku Krku,   butik Bellissima Alisa  i Optika Vid zaslužni su za  styling djevojaka, Ana Mikulec i Andreja Frankić make up,  a priču je prepoznao i Ženski rokovnik.

Planirajte subotu u ugodnom druženju, 10.03., u 19h druženje počinje u 4look-u, a nastavlja se u Teatro Lounge Baru, vidimo se!

  • Teskt: Stilueta PR
  • Foto: Ivor Mažar