Toliko si mojih misli potvrdila što sam očajnički trebala, a i naučila si me i nove stvari kojih ću se držati, bar pokušati, u svim slijedećim životnim situacijama

Bila sam spremna za preokret i znala sam da ćeš tu ulogu odigrati ti, tj. tvoja knjiga

Draga Ivana, evo da i ja pohvalim tvoj rad. Osim lektire, ovo mi je treće i četvrto štivo u mojih skoro 32 godine. Možda bi me trebalo bit sramota ali nije. Kada ja uhvatim knjigu u ruke, to je znak da je vrijeme za velike stvari u mom životu. A tada ne biram bilo koju knjigu, samo one prave.

Već mjesecima u sebi držim sve što me muči jer nemam pravu osobu za razgovor pošto oko sebe nemam osobe koje su prošle kroz nešto slično. A tako mi je trebala osoba s iskustvom. I popričala sam s tobom kroz tvoju knjigu i hvala ti.
Znaš, slične smo, otvorene, lajave, strastvene. A ja sam od one lajave i otvorene osobe postala zatvorena i bez imalo strasti. Halooo, jaaaa!?! Gledala sam kako se pretvaram u neku drugu osobu i sve sam se teže prisjećala sebe kakva sam bila, a bila sam zadovoljna sobom.
I eto, na Valentinovo dobijem najbolji poklon ikad! Moj mali sin zaletio u mene dok sam se igrala s malom i slučajno me ozlijedio. Da, imam prijelom i moram strogo mirovati. Doktori mi nisu vjerovali. I sad sam na bolovanju i uživam jer je ovo moje vrijeme. Vrijeme da se ponovo posložim i pronađem sebe. Vrijeme da napokon nabavim te Ivanine knjige i pročitam ih! I jesam. Toliko si mi mojih misli potvrdila što sam očajnički trebala. A i naučila si me i nove stvari kojih ću se držat, bar pokušat, u svim slijedećim životnim situacijama. Bila sam spremna za preokret i znala sam da ćeš tu ulogu odigrat ti, tj. tvoja knjiga. Pratim te već mjesecima ali nisam osoba od lajkova, ja samo upijam.

Uglavnom, želim ti zahvaliti. Puno si mi pomogla i dala si mi vjetar u leđa. Vratila sam se na pravi put zahvaljujući tebi. Bez preuveličavanja. Od srca ti hvala! I sad ću ovu knjigu proslijediti svojoj maloj sekici od 22 godine jer ovo je biblija za žene!

Želim ti svu sreću u životu i što manje ružnih trenutaka! A sad idem “progutati” i drugu knjigu jer vidim da od tebe mogu naučit čuda. Hvala još jednom!

#pismočitateljice

  • Tekst: Čitateljica
  • Foto: pixabay.com
  • Pripremila: Ivana Grabar