Ovaj vikend svi putevi vode u Opatiju!

RetrOpatija je glazbeni vremeplov u kojem se spajaju lepršavi swing, razigrani rockabilly, čvrsti rokerski rifovi, neobuzdane jazz improvizacije i električni ritmovi diska stvarajući vrhunsku zabavu posvećenu ključnim dekadama i glazbenim stilovima prošlog stoljeća. Ovaj retro festival okuplja vrhunske domaće i strane glazbenike, pin-up djevojke, plesače, žonglere i ulične svirače, šminkere i frizere, stare Vespe i Tomosove modele, „fićeke“ i oldtimere. Zaplešite na uzavrelom „partyju stoljeća“ ispod najveće disco kugle s desecima tisuća posjetitelja.

Raspjevano i rasplesano krenula je nova epizoda RetrOpatije, popularne manifestacije posvećene najboljim glazbenim i modnim ostvarenjima 20. stoljeća, a dobro raspoloženje na startu programa, koji će ove godine potrajati čak osam dana. Bogati program od 22.06. izvrstan je uvod u centralnu, subotnju večer RetrOpatije, kada će zatvorena središnja ulica kroz grad postati plesnim podijem, a Ljetna pozornica disko-klub pod vedrim nebom.

29. lipnja završnica je RetrOpatije kada se u Opatiji očekuje nekoliko desetaka tisuća odlično raspoloženih posjetitelja. Više informacija i cijeli program potražite na www.visitOpatija.com

Tekst i fotografije: Turistička zajednica grada Opatije