Iskoristimo ovo vrijeme za sve ono za što prije nismo imali vremena

Prije nismo imali vremena za ništa. Trčali smo iz dana u dan, iz tjedna u tjedan… Iz mjeseca u mjesec… Sve lijepe stvari ostavljali smo za vikende ili “kad ulovimo vremena”… Sad vremena imamo napretek.  Dani su kao tjedni dugi, a mjesec kao godina. I stignemo sve za što prije nismo imali vremena… I tek sad vidimo koliko nam fale te lijepe stvari, dragi ljudi, druženja i vrijeme provedeno s voljenima.

Zato…

Iskoristimo ovo vrijeme za sve ono za što prije nismo imali vremena. Iskoristimo ovo vrijeme za sebe i voljene. Nazovimo sve koje dugo nismo čuli ili vidjeli… Učinimo sve ono što prije ništa stigli, jer “nismo imali vremena”

Ovo vrijeme nam je poklonjeno… I koliko god bilo teško odreći se jurnjave, gužve, buke, adrenalina i utrke za vremenom – gurajući  prema ostvarenju zacrtanih ciljeva, sada imamo toliko vremena da se možemo posvetiti onome što nam grije srca. Iskoristimo ovo vrijeme upravo za to!

Ovo vrijeme nam je darovano upravo za sve te lijepe stvari koje smo oduvijek htjeli, ali za njih nismo imali vremena… Vrijeme je na našoj strani. Vrijeme nam daje priliku da zagrijemo svoja srca do maksimuma. Iskoristimo ga ❤

Autor: Ivana Grabar