Jeste ikada dobili takvu „ponudu“? Ako niste, vjerujte mi na riječ, ništa niste propustili…a sada ću vam objasniti i zašto.

Često mi se obraćate u inbox ili na e-mail sa svojim pričicama iz života, povjeravate mi se, pitate me za savjet. Ponekada ostanem (blagorečeno) u šoku do koje mjere mi se otvarate i koliko možete biti brutalno iskreni. Tako već duže vrijeme imam komunikaciju s jednom simpatičnom čitateljicom. Počele smo se dotipkavati, čini mi se, tamo negdje od teme muško-ženskih prijateljstava. Njena priča bila je identična mojoj kolumni na tu temu. Počela je švrljati s najboljim prijateljem i to se švrljanje pretvorilo u „prijateljstvo s povlasticama“. Samo, oni se nisu prestrašili i razišli nego su se nastavili viđati redovito. Normalno da su se rodile emocije. Ona se ful zaljubila. Rekla mi je to. Traje to već neko vrijeme – godina bogme! Već se taj njihov odnos formirao u vezicu i bilo mi je drago zbog njih dvoje.

Prije par dana, piše mi u inbox:

“Bok Grabarice, želim ti reći što mi se desilo sinoć. Znam da imaš svojih problema, ali eto ja želim tvoje mišljenje. Sad će uskoro godinu dana kako se viđam s tim dečkom, jednim posebnim dečkom koji je probudio u meni posebne osjećaje. Može se reći da mi do nikoga nikada nije bilo toliko stalo kao do njega. Zatelebala sam se ko nikad do sad. Bio mi je najbliži u teškim trenucima, a i ja njemu, jer je zbilja prolazio kroz teško razdoblje. S njim sam probala neke stvari koje nikad ne bi bila probala do prije godinu unazad. S njim sam probala sve one stvari koje sam prije smatrala pogrešnima, prljavima… ali s njim su sve „te stvari“ bile lijepe! I samo bih s njim probavala i dalje te stvari. Samo s njim!

Sinoć smo probali nešto skroz novo ( meni je bilo prvi put ) i super osjećaj je bio u nama. Neopisivo! Sve je bilo super; u kući sami, napaljeni i totalno ludi od ljubavi … mislila sam kako će to biti posebna i divlja noć! I onda je on kao iz vedra neba rekao:

“I kada ćeš sredit kakav grupnjak da i to malo probamo?! Mladi smo, moramo se provoditi! Kad ćemo nego sad !?”

Ja sam se pravila luda i htjela sam vidjeti do koje granice on to ide i da li zaista misli ozbiljno, pa sam ga zapitkivala gdje, šta i kako bi to izveli. On odlučan, a ja povrijeđena do bola. U glavi su mi se motale svakakve misli, i odjednom sam samo otupila i gledala u jednu točku.

Noć koja je sjajno započela pretvorila se u noćnu moru. On je shvatio da me povrijedio i da nešto nije u redu sa mnom. I nije bilo. Cijela slika koju sam imala o njemu srušila se kao kula od karata. Mi smo se znali zajebavati pa smo na početku naše veze, u kojoj smo bili samo fuckbudies,  pričati o grupnjaku. Ono, bezveze smo o tome pričali. A sada…  Mene je najviše povrijedilo to što je u meni probudio osjećaj kako mu nisam dovoljna, da trazi provod.

Očito ga želim više nego on mene… Niti jedan me ne privlači toliko koliko on! S njim sam imala najbolji seks do sada. To je seks koji je popraćen s dubokim osjećajima. Ono njegovo “mladi smo, kad ćemo se provoditi nego sad?!” – totalno me sablaznilo.

Noć smo proveli budni… Ja zatupljena, povrijeđena … Nisam ga mogla niti zagrlit više. On se stiskao uz mene, srce mu je luđački kucalo, ožalošćen (ne znam da li zbog svoje izjave ili zbog mene). A mene je baš bilo svejedno! Kao santa leda sam bila!  Ne znam Grabarice reci mi, šta mi je? Da li sam pretjerala? A šta ću kad sam takva… moji su osjećaji duboki prema njemu. Ne znam … ne znam…Ne mogu ja to!“

Gdje me nađe – pomislila sam! I krenem joj tipkati…

„Ej! Slično se dogodilo meni…Ista priča… Sve extra: osjećaji…sve! Nakon godinu dana veze on mi izvali jedan dan, isto kao i ovaj tvoj tebi nakon urnebesnog seksa: „Hej ljube, što kažeš da probamo u troje?!“

A ja ono, ko tele: „Koji troje, brate?!“

A on će mrtav hladan i to u detalj: „Pa, ti, ja i još jedna rasna crnka, dugokosa…sa zelenim očima… tetovažama..i to!“

A meni šezdeset i šest jebenih upitnika nad glavom: „Čekaj – ja ću njemu – ne kužim, kako si ti to zamislio? Pojasni.“

A on će: „Pa ono…vas dvije se mazite, ljubite… i onda ja uletim… pa malo jednu … malo drugu..
„Šta malo jednu, pa malo drugu!!?!?“ – ja u šoku! A u glavi filmići!! Čekaj jebote, šta bi ti nju guzinjao preda mnom?- pomislila sam. Luda sam bila, najrađe bi ga našamarala, a izvana  kao fuuuul flegma.

„Pa, da! Malo bi vodio ljubav s tobom i ševio nju“ – on će mrtav hladan.

Eeee, brateee!!! A ja – ovako lajava – bez teksta. Znači, ni A ni Be. Šok i nevjerica. Kontam ono, jebote, da li je on normalan?!?! S kime sam ja to u fucking vezi?! Mislim, fakat obožavam seks i sve volim probati – ali j*** ti pas mater, s osobom koju volim. Ali, niš..šutim je i kontam. Mislim si…jao, sad si najebo sunce li ti kalajsano!!

Nakon par minuta tajca krećem u pohode i šoram do kraja, pa kud puklo da puklo.

„Šta te to u troje pali?! – pitam ga.

A on odgovara: „Pa baš bi volio probati u troje!  Imamo odličan seks i fakat bi volio probati to u troje s tobom u kombinaciji. Brijem da bi bila ludnica!!“

A ja onako opletem: „I mene to pali i nisam nikad probala…i uvijek sam maštala o tome..“  – ne znam od kud mi je sve to uopće palo na pamet. Fakat ponekad nisam normalna.

„Ozbiljno?!?“  – on će u deliriju od sreće.

A meni knedla u grlu i kontam: ´A jesi se uvalila sada …  jaooo!!´ Ali pičim dalje:

„Da. Ozbiljno…samo me bilo sram reći… Nisam znala kako bi reagirao. Fakat bi voljela probati to!
On van sebe. Znači, van sebe!!!

Nastavljam dalje, mrtva ozbiljna: „Ovako ljubavi, ti izaberi turbo jebenu trebu… baš onakvu kakvu želiš: tetovirana, crnka, sa svim što te ful pali. Molim te da bude top riba!!
A njemu okice u križ. Lud od sreće!! Kao, hoće, sutra već se baca u akciju i potragu za „kandidatkinjom“.

A onda mu onako slatko spustim: „A nakon što probamo u troje s vatrenom crnkom, dozvoli meni da izaberem slijedeći trojac.“

„Kakav slijedeći trojac?! – e, sad gospodin ima upitnike iznad glave.

„Pa, drugi trojac, srećo! Ti biraš trojac koji tebe pali, a ja ću izabrati trojac koji mene pali! – i dalje sam ozbiljna i gledam ga drito u oči. Nisu mu više okice bile u križ od delirija. Ne, neee!! Presložio se mačak.

„Ma, o kakvom trojcu ti govoriš sada?!?! Ne kužim te uopće!? Ja ću naći crnku i ševit ćemo se u troje! – sav se uzjebo sad i očito je bilo koliko je nervozan.

A ja njemu: „Ljubavi…oduvijek sam sanjala da se ševim s tamnoputim tipom, ćelavim, visokim…s jebenim tijelom i ogromnom kitom. Želim da me on ševi a ti da gledaš i onda da vodimo ljubav nas dvoje, a on da nas gleda!“ – jaoooo, kakva je to sad pornjava izašla iz moje glave. Ni dan danas ne znam od kuda mi uopće takva mašta u glavi. Kenjala sam naravno i čekala njegovu reakciju!

A reakcija je bila neprocjenjiva! Znači, izobličila mu se faca! Iskobečio je oči!! Ubrzano je disao!! Malo je reći da je popizdio! Znači, neprocjenjivo!!

„Pa, kako ti misliš da ja gledam dok tebe dira neki drugi tip, da li si ti uopće normalna?!“ – sada je već zaista bio lud.

A ja ću njemu: „Ne kužim! Kako je budem gledala dok ti diraš drugu, tako ćeš i ti gledati dok mene drugi dira! Šta te to ne pali?!“

Njegova faca – fajront!”

VIŠE NISMO NIKADA O TOME RAZGOVARALI! Znači nikada više mu to nije palo na pamet.

Jednom je spomenuo u društvu, popilo se pa je razvezao jezik kako ima totalno ludu trebu ahaha!!

Da sam kao ja htjela u troje, ali da se ukakio od mojih brija u glavi!

A ja si mislim…sunce li ti tvoje, mene ćeš zajebavat s takvim sajko-kiler-keskese – pizdarijama!! Hoćeš u troje?!? E, nećeš više mislim si, nikada niti pomisliti na to!!

I nije. Samo, za mene je taj dan i trenutak bio početak kraja naše veze – što god to bilo – jer po meni ljubav nije bila sigurno!

Nisam konzerva. Zaista mogu razumjeti i prihvatiti puno situacija na ovome svijetu, ali od partnerice s kojom si u emotivnoj vezi tražiti nešto totalno neprirodno: seks u troje!?! Daj, molim te!!

Ok, možeš maštati, ali željeti to napraviti zaista?? Hm.. Gdje je tu ljubav? Gdje je tu intima? Gdje je tu poštovanje?
Tada sam shvatila da me on ne voli iskreno i iz srca jer mu to, da je bila prava ljubav, zasigurno ne bi palo na pamet. Možda su neki probali seks u troje – jer im je bilo napeto. Možda im se i svidjelo. Ne osuđujem. Tko voli – neka izvoli! Mislim kako se baš i ne ponose time previše, jer ništa „čistoga“ i iskrenoga u takvim kombinacijama nema! Samo sirovi seks! Samo sirovo životinjsko iživljavanje. Fizičko zadovoljstvo u tome trenutku. Luđačka strast. A sutra zasigurno čemer i jad. Praznina.

Što je to u nama ljudima? Ni životinje u divljini ne ponašaju se tako. Ne kužim…

Imaš me, voliš me ali … nisam ti dovoljna. Sebičan si! Želiš me upotpuniti i nadoštukati svoju požudu s još jednom osobom jer ja sama ne zadovoljavam tvoje maštarije. Želiš nas imati u paru kako bi zadovoljio ŠTO???  Svoj bolesni um? Kako bi to uopće izveo, seronja? Kao u porno filmu, šta?!? Kako? Malo mene, pa malo nju, pa više nju ili mene.. Ne razumijem! Koga bi malo više, a koga malo manje? Da li si razmišljao kako bi se ja osjećala u tom trenutku? Ne znaš?

Pa, osjećala bi se upravo onako isto kako bi se ti osjećao da ti netko drugi uzima ono što je tvoje i to pred tvojim očima! Osjećao bi se baš onako, nenormalno i iskrivljeno, prljavo… jadno.  Osjećao bi se onako kako bi se svatko normalan osjećao: JEFTINO i POVRIJEĐENO!

Vjerujte mi,  partner vas neće voljeti više ako pristanete na seks u troje samo kako biste mu udovoljili. Jer da vas isti taj partner zaista voli – takvo što jadno nikada vam ne bi predložio. Da vas voli – nikada vas ne bi mogao podijeliti s drugom osobom. Voljena se osoba ne dijeli. Voljena se osoba voli. A kada nekoga voliš – ne nutkaš ga drugima kako bi sebi, od intime napravio igrokaz u spavaćoj sobi! Amen!

Autor: IVANA GRABAR