509, 2018

5-dnevna dijeta s Rabenhorst sokovima

5. rujna 2018.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Isprobala sam 5-dnevnu dijetu. Donosim svoja iskustva i dojmove Isprobala sam ovu 5-dnevnu dijetu s Rabenhorst sokovima i mogu reći da je fantastična! Prije bih je nazvala zdravim čišćenjem organizma i malom pauzom od pretrpavanja hranom pogotovo u kasnim satima, što je klasičan slučaj za ljetne mjesece u mom slučaju. [...]

208, 2017

JEDNA POSEBNA VEČER SA ČITATELJICAMA U RESTORANU BIANCO & NERO

2. kolovoza 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Druženje s omiljenom kolumnisticom i autoricom Ivanom Grabar spojilo je u Opatiji pet žena iz pet gradova i četiri države: New York – SAD, Lüdenscheid – Germany, Beograd – Srbija, Zagreb – Hrvatska.  „Ako radiš ono što voliš - onda si sretna osoba! A ako ono što voliš radiš s [...]

2707, 2017

S PINK PEN NA VEČERI: RESTORAN “BIANCO & NERO”, OPATIJA

27. srpnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

U nedjelju 30.07. organizira se druženje autorice i kolumnistice Ivane Grabar s vjernim čitateljima u restoranu „bianco & nero“ u Opatiji U nedjelju 30.07. organizira se jedno simpatično druženje autorice i kolumnistice Ivane Grabar s vjernim čitateljima u restoranu „bianco & nero“ u Opatiji. Obzirom je autorica u svakodnevnoj komunikaciji [...]

2206, 2017

GOURMET PLAYGROUND: VEGAN CAKE

22. lipnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Ako si možete zamisliti oblak u čaši koji miriši na vaniliju i jestiv je tako zamislite ovu tortu Booook ljudi! Ovo je  prvi recept koji sam objavila na svom blogu. Ovih dana ga planiram ponoviti. Uvijek sam raspoložena za kolač iz zamrzivača! U posljednje vrijeme dosta eksperimentiram sa veganskim receptima [...]

406, 2017

GOURMET PLAYGROUND: SLADOLED OD BOROVNICE

4. lipnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Brzi, zdravi i fini recept Ljeto. Moje najdraže godišnje doba je na pragu. Sunce, visoke temperature, more i placa. Što je muškarac bez brkova i žena koja se ne voli gubiti po placi!? 😉 Placa ljeti cvijeta, zrači i privlači. Osim kave, odlazak na tržnicu mi je najdraži jutarnji ritual. Vito [...]

2805, 2017

GOURMET PLAYGROUND: TREĆA SREĆA

28. svibnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Avokado torta Zaželjela sam se avokada u slatkoj varijanti. Sve za pripremu tortice sam imala doma osim njega samog. Ivo se vrlo brzo ponudio ići po avokado i vratio se sa tri prekrasna, tvrda, nezrela avokada... Na trenutak sam stvarno bila pomislila da se i njemu jede avokado, heh… Nisam [...]

2005, 2017

GOURMET PLAYGROUND: Batatas vege pizza

20. svibnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Zdravi, fini i brzi ručak gotov za 15 minuta. Može li bolje? Batat je višegodišnja biljka stoga ga se uvijek može pronaći na placi ili u dućanu. Također već nekoliko godina na tržištu se može pronaći i Hrvatski batat uzgojen u Slavoniji. Na žalost u dućanima ćemo češće imati priliku [...]

1305, 2017

GOURMET PLAYGROUND: NA ŽLICU

13. svibnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Juha od pečene mlade cikle i biži Uvijek nam je drago pojesti nešto toplo na žlicu, a u ove kišne dane najdraže...  Moglo bi se reći da je došlo pravo jesenje vrijeme, svugdje osim na placi. Tamo je proljeće, sve se šareni, miriši i mami pogledom. Kad god dođem, već [...]

605, 2017

GOURMET PLAYGROUND: ARTIČOKE NA BUZARU

6. svibnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|1 Komentar

U 16. stoljeću artičoke su smatrali afrodizijakom te su ih jeli samo muškarci, ženama su bile strogo zabranjene Artičoke, malo je reći da ih obožavam U 16.st. artičoke su smatrali afrodizijakom te su ih jeli samo muškarci, ženama su bile strogo zabranjene. Jedna od pozitivnih strana života u 21.stoljeću [...]

3004, 2017

KOLAČ OD STAROG KRUHA

30. travnja 2017.|Kategorija: Gastro, Lifestyle|0 Komentara

Kako najbolje iskoristiti ostatke kruha Ako ste jedni od onih koji ne vole bacati stari kruh, a nekako im se uvijek nađe u ormaru, zasladite se brzim i finim kolačem koji ćete napraviti upravo od njega. Kao što sam već napomenula u jednom prijašnjem postu: stari kruh možete iskoristiti na [...]