Isprobala sam 5-dnevnu dijetu. Donosim svoja iskustva i dojmove

Isprobala sam ovu 5-dnevnu dijetu s Rabenhorst sokovima i mogu reći da je fantastična! Prije bih je nazvala zdravim čišćenjem organizma i malom pauzom od pretrpavanja hranom pogotovo u kasnim satima, što je klasičan slučaj za ljetne mjesece u mom slučaju.

Dijeta traje 5 dana, kako joj i sam naziv govori. Za svaki dan imate drugu bocu zdravog Rabenhorst soka od 0,75 l i raspored kako pijete, odnosno jedete. Vrlo je jednostavno. Uz sok se jede raženi kruh, a od nekih se povrtnih sokića može napraviti i juhica… Sve u svemu zanimljivo. Sokovi su organski, a evo i popisa svih 5 iz paketa:

1x Organski napitak od pšenične trave 750 ml
1 x Organski povrtni sok 750 ml
1 x Sok od ananasa 750 ml
1x Organski sok od mrkve 750 ml
1 x Organski sok od cikle 750 ml

Nemojte da vas ovaj sastav soka pod brojem jedan zbuni ili kada ga vidite da vam ne izgleda impresivno. Iznenaditi ćete se kada ga probate. Možda vam napitak od pšenične trave čak bude i favorit!

Upute za ovu 5-dnevnu dijetu su sljedeće:

  • Doručak: 1,5 dl Rabenhorst soka i dvije kriške raženog kruh
  • Užina: 1,5 dl Rabenhorst soka i jedna kriška raženog kruha
  • Ručak: 1,5 dl Rabenhorst soka i dvije kriške raženog kruha
  • Popodnevna užina: 1,5 dl Rabenhorst soka i jedna kriška raženog kruha
  • Večera: 1,5 dl Rabenhorst soka i jedna kriška raženog kruha

Tijekom trajanja programa preporučuje se unos veće količine vode, 2-3 litre čiste vode na dan. Haus Rabenhorst sokovi su potpuno prirodni sokovi najviše kvalitete, a uz kvalitetan raženi kruh može osigurati našem tijelu potrebne hranjive sastojke uz veoma nizak unos kalorija. Raženi kruh možete pronaći na policama zdrave hrane u svim kvalitetnim trgovačkim centrima.

Moje iskustvo:

Izdržala sam prva dva dana dijete strogo po planu, a onda sam osjetila kako mi fali još energije, elana. Odnosno da sam gladna.

Prema planu 5-dnevne dijete, jedete svakih par sati te je tako planirana i količina sokova po danu. Međutim, svakodnevno prohodam i do 8 kilometara i tu se potrošim, a sokovi mi nisu mogli nadomjestiti tu energiju koju sam trošila na popodnevnom treningu. Zato sam preraspodijelila dnevnu dozu soka na 4 obroka, a za ručak sam jela meso i salatu / ribu ili povrće. I ova je nadopuna za mene bila pun pogodak!

Doručak i užina, kao i večera te užina poslijepodne bili su s prefinim Rabenhorst sokovima, a ručak je bio fin i zdrav. Našla sam svoj model, osjećala sam se sasvim dobro – kao da nisam na dijeti, bez problema sam trenirala i obavljala sve svoje obaveze. Ovaj sam ciklus dijete ponovila 2 puta, odnosno 10 dana i moram vam reći da sam skinula 4 kilograma, ispuhala se, pročistila tijelo i osjećala se zaista dobro.

Ova se 5-dnevna dijeta pokazala kao super plan prehrane, odličan čistač organizma, olakšanje za probavni sustav i pozitivan učinak – na kraju. A ujedno i zdrav. Zato 5-dnevna dijeta sa Haus Rabenhorst sokovima ima moje simpatije i tople preporuke svim mojim prijateljima i čitateljima. Neki od njih su je već isprobali i oduševljeni su. Čak smo zaključili kako bi ovu dijetu trebalo provoditi svako godišnje doba, dakle 4 puta kroz godinu. I toga ćemo se držati. A vama koji ćete ovu dijetu tek isprobati, sretno i čekamo dojmove 🙂

Gdje kupiti paket za 5-dnevnu dijetu s Rabenhorst sokovima?

Haus Rabenhorst sokove potražite u svim boljim ljekarnama. Paket od 5 sokova 5-dnevne dijete ima sasvim prihvatljivu cijenu od 198,90 kn, a ako ga kupite u on-line ljekarni, čak i malo jeftiniji. Evo linka za on line kupovinu https://www.mojaljekarna.hr/mrsavljenje/8042-rabenhorst-5-dnevna-dijeta.html

Više o sokovima iz 5-dnevne dijete pročitajte na linku http://pinkpen.com.hr/haus-rabenhorst-sokovi-zdravlje-iz-prirode/

O svim Haus Rabenhrost sokovima možete doznati ovdje  http://www.pinkpen.com.hr/pink-pen-preporuka-haus-rabenhorst-sokovi/

Ivana Grabar autorica je dvije knjige i kolumnistica iz Rijeke. Pratite je na njenim platformama:

  1. Facebook stranica:  www.facebook.com/grabarivana
  2. Instagram: www.instagram.com/grabarivana
  3. Blog www.pinkpen.com.hr/pink-pen