Među brojnim parovima sve je prisutnije nezadovoljstvo seksualnim životom. U čemu je problem? Odgovore i brojne savjete na ovu temu dala je dr.sc. Nina Bašić Marković, seksualna terapeutkinja

Neredovit seksualni život, nezadovoljstvo u bračnoj postelji… Ili čak izostanak seksa zabrinjava mnoge bračne partnere. Što sve uzrokuju problemi u seksualnom životu, zbog čega dolazi do nezadovoljstva partnera i kako probleme riješiti – u odličnoj radijskoj Pink Parlaonici odgovore i brojne odlične savjete daje dr.sc. Nina Bašić Marković, seksualna terapeutkinja iz Rijeke.

Cijelu emisiju možete poslušati na linku.

Pink Parlaonica: gošća emisije dr.sc. Nina Bašić Marković seksualni terapeut

I za kraj…

„Dakle, formula za uspješan brak ili vezu je redovan seks! Morate se prešaltati u svojoj glavi i početi uživati u seksu! Seks je potreban, zdrav, preporučaju ga i liječnici i psiholozi! Sa seksom se gube kalorije, stiče se imunitet, diže se samopouzdanje, čisti se koža…. Srce je zdravije… Seksom produljujete mladolikost… Vraća vam osmjeh na lice i daje onaj poseban sjaj u očima! Seks nas čini sretnima i zdravima! Seks nas čini voljenima i daje nam osjećaj da nekom pripadamo! Seks nas uči da uživamo kako u svom, tako i u tijelu partnera. Seks nam je potreban kako bismo postojali, voljeli i bili voljeni! Nemojte ga uskraćivati niti sebi niti svojem partneru nego, ponekad i vi preuzmite inicijativu.“ ulomak iz kolumne “Seks u braku/vezi” by Ivana Grabar. 

Cijelu kolumnu “Seks u braku/vezi” možete pročitati OVDJE

  • Gošća emisije: dr.sc. Nina Bašić Marković, seksualni terapeut
  • Urednica i voditeljica emisije: Ivana Grabar
  • Pripremila: Ivana Grabar
  • Fotografije: PR