Kad te život rastavi pa ponovno sastavi shvatiš da život i sreću čine male stvari

Gubimo se u svakodnevici, živimo ubrzanim tempom i ritmom života, zaboravljamo na prave vrijednosti sve dok nas dok nas život u jednom trenutku ne zaustavi. Obično u bolnici, s vrlo lošim zdravstvenim prognozama i u još lošijem stanju spoznajemo gdje smo se doveli i molimo se za novu šansu i početak. Oni koji su doživjeli slično iskustvo – znaju i cijene život i sve što život nosi. Poštuju svaku sekundu života, kao i prave vrijednosti. Ostali – gube se u svakodnevici dok ih ista ta svakodnevica ne rastavi na više dijelova. Neki se sastave ponovno i  krenu iz početka, s novom šansom, elanom i pogledima na života, dok neki na žalost tu priliku više ne dobiju…

Gost radijske Pink paralonice je mladi muškarac, sportski djelatnik, suprug i otac Rinaldo Milivojević  koji je prije dva i pol mjeseca doživio vrlo bolno iskustvo kojeg će on i njegova obitelj, kao i prijatelji pamtiti zauvijek: tri tjedna bolnice na odjelu intenzivne njege, inducirana koma, otkazivanje rada srca i pluća te borba za vlastiti život, gosta današnje emisije promijenila je zauvijek, kao i njegove poglede na život.

Što za njega znači sreća, te kako izgleda stajati na rubu vlastitog života – poslušajte u snimci radijske Pink parlaonice od 22.05.2019.

Ovim putem zahvaljujem se gostu emisije Rinaldu Milivojeviću na iskrenosti i spremnosti da svoje životno iskustvo podijeli sa svima nama. Oboje se nadamo kako će vam emisija poslužiti da shvatite svoje prave vrijednosti i prioritete, pronađete svoju sreću u njima i budete zdravi i sretni. To je i bio cilj ove emisije. Hvala Rinaldo!

 

Radijska #pinkparlaonica emitira se svaku srijedu u 12:15 h na Radio Korzu.

  • Urednica i voditeljica emisije: Ivana Grabar, spisateljica & kolumnistica
  • Tekst: PR #pinkparlaonica
  • Foto: PR #pinkparlaonica
  • Kontakt: ivana@ pinkpen.com.hr