Imam feeling da svi koji prate moj live su zapravo tu, u mom, a ujedno i njihovom dnevnom boravku

DJ Tommy-ja mnogi pamte po odličnim svirkama iz riječkih klubova, i kao odličnog zabavljača mnogobrojnih party-ja. Vremena su se promijenila. Klubovi su zatvoreni, party-ja već dugo nema, a Tommy nas već tjednima uveseljava live svirkama i party-jima iz vlastitog dnevnog boravka! Da, dobro ste čuli 😊

Dugo se dogovaramo za virtualnu kavu i „Pink parlaonicu“. Pa, evo nas napokon!

On je čovjek koji je pozitivom iz vlastitog dnevnog boravka i glazbom oduševio mnoge. Snaći se u ovim vremenima na totalno originalan način, a uz put zaraziti druge ljude svojom vedrinom i duhom, ne može svatko. To je ono što često ističem i govorim: „Samo ono što dolazi iz srca pronalazi put do srca drugih ljudi!“, a Tomislav Škulj, poznatiji kao DJ Tommy u tome je uspio – definitivno!!

Mislila sam s njime popiti virtualnu kavi i napraviti intervju još prije dva-tri tjedna, na samom začetku njegovih party-ja iz dnevnog boravka. No, očigledno nisam bila jedina koja je to htjela! Mnogobrojni mediji poželjeli su isto, tako da sam ovu našu kavu ostavila kada se sve skupa malo slegne… I evo nas! Idemo nas dva napraviti ovaj intervju na naš pink način!

DJ si godinama… Skoro jedno stoljeće (šala mala 😊 Reci Tommy, ovi party-ji u doba korone koje prenosiš live na svom facebook-u i to ni manje ni više nego iz vlastitog dnevnog boravka, na veselje mnogobrojnih, od kuda ti ideja za to? 

DJ TOMMY: Hvala na komplimentu za ono stoljeće … Još se onda dobro držim izgledom 🙂 Ideja je potekla kako sam već rekao, gledajući priloge na TV-u iz Italije, gdje su DJ-i puštali muziku po balkonima. S obzirom da znamo gdje živimo, i da bi se većina bunila na buku, rodila se ideja da to napravim u svom dnevnom boravku.

Kada si počeo svirku i koliko si ih do sad već odradio?

DJ TOMMY: Iskreno, ni ne sjećam se točno datuma prve svirke, ali mislim da je bilo negdje oko 15.03. i do sada ih je bilo oko desetak.

Kakva je reakcija ljudi? Komentari kolega, obitelji, prijatelja…

DJ TOMMY: Reakcija ljudi je za sada većinom pozitivna, jer ovdje se radi o nečemu što je spontano, nepripremljeno, pa većina koja me prati to i prepoznaje.

Kada te gledam dok puštaš glazbu i vodiš program iz svog dnevnog boravka, ti zaista uživaš, kao da zaista imaš pravu publiku ispred sebe, a ne virtualno, preko zaslona ekrana. Kakav je feeling?

DJ TOMMY: Feeling je takav da imam osjećaj da svi koji su na mom profilu i prate moj live su zapravo tu, u mom, a ujedno i njihovom dnevnom boravku. Svaki like, svaka poruka je to što mi daje energiju da budem to što jesam.

Kako ti provodiš dane u izolaciji?  Što radiš kada nam ne puštaš glazbu?

DJ TOMMY: Dok ne puštam muziku, dane provodim s klincima uz školske zadatke, kuhanjem ručka (hvala Bogu, sada je žena 2 tjedna kući, pa ona malo više kuha) i odlaskom u dućan kada treba, i do nonića od žene kojima obavljamo kupovinu. Ponekad prošećem po gradu, ali pridržavajući se preporuka o društvenom distanciranju.

Unosiš pozitivu svojim pothvatom, svojom glazbom i programom iz svog dnevnog boravka, na taj način Unosiš vedrinu i pozitivu u ove teške dane. Unosiš pozitivu u naše živote i hvala ti na tome. 

DJ TOMMY: Kako volim reći, pokušavam biti uvijek pozitivan, iako ima dana kada sam i ja suprotnog raspoloženja.

Nekakva tvoja poruka za kraj ovog našeg malog razgovora, virtualne kave u „Pink parlaonici?“

DJ TOMMY: Moja poruka za tvoje čitatelje je: Volite sebe i budite pozitivni, i onda ćete i nesvjesno širiti pozitivu i na druge … I da, čuvajte sebe i bližnje u ovoj situaciji, da bi se što prije svi ponovno družili zajedno #samoljubav #samopozitiva

DJ Tommy-ja možete pratiti na njegovom FB profilu: DJ TOMMY

  • Pripremila: Ivana Grabar
  • Foto: privatna arhiva