Pink Parlaonica stiže u Čakovec 02.03.2019. Za sve žene, od žena, a povodom Dana žena!

Projekt Pink Parlaonica by Ivana Grabar utemeljen je i realiziran koncem 2018. u Rijeci gdje je oduševio sve sudionike. Isti koncept, iste predavačice na poziv mnogobrojnih žena – stižu u Čakovec! Požurite s prijavama i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

 • Datum održavanja Pink Parlaonice u Čakovcu: 02.03.2019.
 • Vrijeme: od 16 do 20 sati (predavanja i radionice traju 4 sata)
 • Mjesto održavanja: LURIA, Svetojelenska cesta 7, Čakovec

Zašto Pink Parlaonica? Ovaj projekt je više od predavanja i interaktivnih radionica. Ona je konkretan i direktan razgovor na teme s ljudima iz struke, duhovnosti i života. Pink Parlaonica je uzajamno druženje i akcija između “predavača” i “sudionika” kao i sudjelovanje u komunikaciji na teme o kojima se ne razgovara otvoreno u svakodnevnom životu.

Napokon će pojedine teme dobiti odgovore s više strana, i to na jednom mjestu i u živom kontaktu s ljudima. Prvi put u Čakovcu spajamo ŽIVOT,STRUKU & DUHOVNOST u jedno: PINK PARLAONICA!  

Što na proživljeno kaže život? Kako na životna iskustva savjetuje struka? Kakve nam mudre odgovore nudi duhovnost?

KOME JE NAMIJENJENA PINK PARLAONICA? 

Ovo aktivno predavanje i radionica koju vode tri priznate dame (psihologija + duhovnost + život), daju odgovore na brojna pitanja, a posebno su namijenjena slijedećim osobama:

 1. Onima koji su doživjeli emotivnu bol i ne znaju kako se nositi s tom boli: smrt voljene osobe, razvod braka, prekid dugogodišnje veze…
 2. Osobama koje dugo u sebi nose težinu i gorčinu jer ne znaju kako oprostiti onima koji su ih povrijedili, razočarali, izigrali… (radionica)
 3. Onim osobama koje ne znaju kako se zauzeti za sebe, poštovati se i kako se voljeti te biti zadovoljan sobom i svojim ja
 4. Onim osobama koje žele (napokon) krenuti dalje, ponovno voljeti – a ne znaju kako (radionica)

 

Teme Pink Paralonice Čakovec, 02. ožujka 2019.:

1. Što sa sobom nakon razvoda / emotivne boli
2. Oprost – kako oprostiti osobama koje su nas povrijedile, razočarale …
3. Kako zavoljeti sebe i krenuti dalje
4. Kako pronaći pravog partnera i ponovno voljeti

Predavači:

 1. Psihologija: Ines Denona, mag. spec kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut, žena koja radi u struci 27 godina
 2. Duhovnost:  Tamara Zubak, osnivačica projekta Womanary, certificirana praktičarka Theta Healing
 3. Život: Ivana Grabar, autorica dvije knjige & kolumnistica koja svoje pisanje temelji na iskrenim i proživljenim životnim temama

Pink Parlaonica održati će se u Čakovcu, subota 02.03.2019. od 16 do 20 sati u  prostoru Zgrade LURIA 1. kat, na adresi Svetojelenska cesta br. 7.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i iskoristite pogodnosti pretprodaje

 • 1 osoba cijena 200 kn
 • 2 osobe cijena 300 kn
 • 3 osobe cijena 400 kn

Kontakt za rezervacije i upite: Lana Vojvoda mobitel: 099 755 31 22 ili e-mail: info@luria.hr

 • NAPOMENA: minimalni broj za održavanje eventa je 30 osoba!
 • Organizator projekta za Čakovec: Luria
 • Vlasnik projekta: Pink Pen j.d.o.o. Agencija za promidžbu

*Save the date 02.03.2019. 

Što je o Pink Parlaonici rekla osnivačica projekta Ivana Grabar:

„Do sada sam često surađivala sa strukom. Spajali su me u raznim tv emisijama i intervjuima (psihijatri ili psiholozi). Jedan sam projekt predavanja i radionice odradila sa psihologom mr.spec Ines Denona, a ista je psihologinja česti gost i u mojim kolumnama i radijskim emisijama.

Također sam vrlo blisko surađivala s Tamarom Zubak i s duhovnošću te kroz promocije svojih knjiga, kao i raznih druženja sa ženama spajala život i duhovnost, ističući uvijek koliko mi je pomogla upravo ona: duhovnost. Ali, nikad nisam sve to spojila u jedno. A spoj života, struke i duhovnosti je zaista čaroban! Ovaj projekt se dugo slaže u mojoj glavi i u srcu. Vrijeme je da u ovom live obliku, izađem van kako iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža, pa čak i svojih knjiga te ljudima pružim sve ono o čemu godinama pišem i govorim u konkretnom i živom obliku pojačano sa znanjem struke i mudrošću duhovnosti! U Rijeci je bilo fantastično. Jako se radujemo Čakovcu jer znamo da nas u Čakovcu jedva čekaju! Vidimo se 02. ožujka!“

Link za event: PINK PARLAONICA ČAKOVEC

 • Tekst i naslovna fotografija: PR Pink Pen j.d.o.o.
 • Fotografije unutar teksta: Pixabay