“Narukvice-prijateljice” dobile su limitiranu ljetnu kolekciju u pink varijanti

Prve “narukvice – prijateljice” predstavljene su na promociji knjige autorice i kolumnistice Ivane Grabar u Kastvu, siječanj 2017. godine. Od tada su apsolutni hit među ženama 🙂 Narukvica je jednostavna. Čini je crveni konac i leptir u 2017. godini, pa crveni konac i srce – od ljeta 2017. sve do proljeća 2018. godine kada je lansirana nova “narukvica – prijateljica” sa srcem u dvije boje (crvenom i rozom) i crvenim koncem.

Srce simbolizira privrženost i najdublje osobne emocije. Kao simbol javlja se vrlo rano, a li je do 15. stoljeća na svim prikazima okrenuto naopako. Danas je SRCE univerzalni simbol LJUBAVI i nema osobe na svijetu koja ga nije barem jednom nacrtala i poslala nekom voljenom, iskazujući mu tako ljubav i privrženost.  (Izvor: bastabalkana.com)

Crvena boja simbolizira energiju, strast, život i naravno – LJUBAV! Roza boja simbolizira romantiku, ljubav i PRIJATELJSTVO! Simbolika crvenog konca vezanog oko ruke je prikupljanje pozitivne energije.

Kolekcija „Narukvice – prijateljice“ 2018. je kreirana: Privrženost i najdublje emocije + energija, strast, život, prijateljstvo povezano ljubavlju i pozitivnom energijom.

Ova nova kolekcija “Narukvica – prijateljica” za 2018. godinu, sa dvobojnim srcem bio je samo uvod u najnoviju, limitiranu ljetnu kolekciju: “Narukvice – prijateljice” Summer Edittion 2018. Da, da! Narukvice – prijateljice dobile su prijateljicu! I znamo da je želite imati ;)

Najnoviju pink kolekciju „ Narukvica – prijateljica summer edition 2018.“ možete nabaviti po vrlo simboličnoj cijeni, kao što slobodno možete klasičnu kolekciju “Narukvica – prijateljica 2018.” u crvenoj varijanti. Također, ukoliko želite, još uvijek postoje modeli iz  “stare” kolekcije „Narukvica-prijateljica 2017“. Ono što je najvažnije je da ih poklonite s ljubavlju 

Svoje upite i narudžbe možete izvršiti putem elektronske pošte: ala.irena06@gmail.com ili direktno u inbox: Á LA IRENA NAKIT FB STRANICA

  • Tekst: PR Pink Pen
  • Foto: PR Pink Pen
  • Izvor simbolika boja: bastabalkana.com / pixelizam.com

Life is better with friends & “Narukvice – prijateljice” by Pink Pen & Á la Irena Nakit

Više o “Narukvicama prijateljicama” možete pročitati klikom na link: