Pozitivne poruke i odabrani citati autorice Ivane Grabar na majicama

Inspirativne, vesele, motivirajuće poruke koje simboliziraju ljubav, prijateljstvo i zajedništvo te pozitivni citati i ulomci autorice dvije knjige i kolumnistice Ivane Grabar osvanuli su i na majicama!

Cijeli projekt započeo je u ljeto 2018. godine s majicama #majicezaprijateljice koje su odmah osvojile srca žena diljem Hrvatske, ali i izvan nje! Nakon dizajnerskog hita majica za prijateljice, na red su došle majice s Ivaninim citatima i inspirativnim porukama.

Ovo proljeće na tržište su lansirane nove majice #jednosrce Dizajn ovih hit majica #majicezaprijateljice i #jednosrce potpisuje mlada i talentirana dizajnerica iz Rijeke Željana Stošić iz Riječkog studija za grafički dizajn Studio Grad.

Predivan dizajn citata na majicama potpisuje dizajnerica Vedrana Šoltić koja je također radila s Ivanom i na njenim projektu “Šalice s porukama”, dok tisak na ovim simpatičnim majicama radi Print4ever.

Trenutno je u prodaji dostupno 19 najpoznatijih citata / poruka na majicama. A koji su to, provjerite u galeriji i u WEB SHOP-u PINK PEN MAJICE TRGOVINA 

NARUDŽBE MAJICA:

***Majice su 100% pamuk top kvalitete poznatog T-shirt brenda Fruit Of The Loom i dolaze u veličinama od XS do XLL. Jeste li odabrali svoju majicu s porukom?

NARUDŽBE MAJICA:

Cijena majice je 110 kn / komad plus troškovi dostave. Plaćenje kuriru prilikom isporuke.

Povezani članci:

  1. MAJICE ZA PRIJATELJICE
  2. ŠALICE S PORUKAMA

*** Majice su brand i vlasništvo Pink Pen j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Tekst i slike: Pink Pen PR

Najnovija linija majica #jednosrce by Pink Pen Ivana Grabar