Pozitivne poruke i odabrani citati autorice Ivane Grabar na majicama

Inspirativne, vesele, motivirajuće poruke koje simboliziraju ljubav, prijateljstvo i zajedništvo te pozitivni citati i ulomci autorice dvije knjige i kolumnistice Ivane Grabar osvanuli su i na majicama!

Cijeli projekt započeo je u ljeto 2018. godine s majicama #majicezaprijateljice koje su odmah osvojile srca žena diljem Hrvatske, ali i izvan nje! Nakon dizajnerskog hita majica za prijateljice, na red su došle majice s Ivaninim citatima i inspirativnim porukama.

Ovo proljeće na tržište su lansirane nove majice #jednosrce Dizajn ovih hit majica #majicezaprijateljice i #jednosrce potpisuje mlada i talentirana dizajnerica iz Rijeke Željana Stošić iz Riječkog studija za grafički dizajn Studio Grad. Tisak na majice za Pink Pen izvodi supermajice.hr 

Predivan dizajn citata na majicama potpisuje dizajnerica Vedrana Šoltić koja je također radila s Ivanom i na njenim projektu “Šalice s porukama”.

Trenutno je u prodaji dostupno 19 najpoznatijih citata / poruka na majicama. A koji su to, provjerite u galeriji 

NARUDŽBE MAJICA:

***Majice su 100% pamuk top kvalitete poznatog T-shirt brenda Fruit Of The Loom i dolaze u veličinama od XS do XXL. Jeste li odabrali svoju majicu s porukom?

NARUDŽBE MAJICA:

Cijena majice je 129 kn / komad + troškovi slanja i poštarine 19 kn

Povezani članci:

  1. MAJICE ZA PRIJATELJICE
  2. ŠALICE S PORUKAMA

*** Majice su brand i vlasništvo Pink Pen j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Tekst i slike: Pink Pen PR

Najnovija linija majica #jednosrce by Pink Pen Ivana Grabar