Izrada božićne dekoracije po narudžbi: božićni i adventski vijenci, viseći vijenci za vrata s lampicama, personalizirane kuglice za bor s imenima… Mi želimo sve, a vi?

Već je lagano krenula ponuda božićnih dekoracija po trgovačkim centrima, ali i društvenim mrežama. Nećemo se niti okrenuti, a blagdani su pred vratima. Zato je potrebno čim prije izabrati one najljepše 🙂

Ono što je privuklo pozornost naše urednice ručni je rad božićnih dekoracija s Facebook stranice Á LA IRENA  Ove se dekoracije rade po narudžbi i zaista su predivne! Svestrana i kreativna dizajnerica nakita Irena Šarlija krije se iza brenda Á La Irena.

Á La Irena poznata je po predivnom nakitu kojeg izrađuje, a većina čitatelja pinkpen.com.hr portala poznaju Á La Irena nakit po brendu #narukvicezaprijateljice koje je Irena Šarlija lansirala u suradnji s Pink Pen Ivana Grabar. Razgovarali smo s Irenom Šarlijom, ovaj puta vezano uz predivne božićne dekoracije koje izrađuje. Donosimo priču 🙂

Osim ljeta u koje sam zaljubljena, obožavam božićno vrijeme, vrijeme darivanja i općeg veselja kod ljudi. Nisam za obične stvari, kod mene je doma uvijek veselo, kreativna sam i volim stvarati. Posao koji radim je dinamičan i poprilično me iscrpi pa me to moje stvaranje opušta. Iz te moje potrebe za konstantnim stvaranjem i previše energije koju imam u sebi, uz nakit i narukvice u ovo doba godine izrađujem i božićne vijence, adventske vijence sa svijećama, kao i viseće vijence za na vrata s lampicama. 

Izrada božićne dekoracije po narudžbi krenula je spontano, tj. kada sam mami i sebi napravila vjenčiće i fotografije tih vjenčića objavila na Facebooku. Obitelj se oduševila i počela naručivati, a vrlo brzo i moji FB prijatelji.

Uz ovu vrstu božićnih ukrasa – svih vrsti vijenaca; već 3 godine izrađujem i personalizirane kuglice s imenima, obiteljske, sa slikama djece i najdražih osoba, i ponekim kućnim ljubimcem 🙂 Svake godine nastojim ubaciti neke nove figurice, anđeliće i slično u kuglice. 

Za izradu koristim vijence od slame, grana, koristim prirodne materijale koje skupljam tijekom cijele godine, te kupujem umjetne materijale i ukrase iz lokalnih trgovina. Volim kombinirati prirodne materijale sa elegantnijim ukrasom, staviti na vijenac nešto drugačije, nešto što će podignuti cijelu priču, kombinirati moderno s tradicionalnim. Ponuda je široka i treba se truditi stalno raditi nešto novo i mrvu se istaknuti, što nije baš lako.

Volim kad ljudi općenito cijene kreativni rad, kad te pohvale, i svoje najmilije razvesele upravo sa nečime što su moje ruke napravile. Oduševe me povratne informacije, slanje slika svojih vijenaca, borova koje krase kuglice koje sam izradila, a nađe su tu i pokoji romantični trenutak kao prošle godine kada je jedan dečko dao izraditi jednu vrlo simpatičnu kuglicu za svoju djevojku.

Ako želite imati interesantan adventski vijenac na svom stolu, ili vijenac s lampicama koji krasi vaša ulazna vrata… Ili možda personaliziranu kuglicu za bor, kontaktirajte Á LA IRENA

Kontakti:

Pripremila: Pink Pen / PR