Talijanski luksuzni brend Marella slavi ove godine tridesetogodišnji modni uspjeh

Talijanski luksuzni brend Marella slavi ove godine tridesetogodišnji modni uspjeh koji iz dana u dan potvrđuje svoje prisustvo širom svijeta i uspješno odolijeva brzom i hirovitom modnom tempu koji svi toliko volimo. Marella kolekcije dugi niz godina prilagođavaju se potrebama modernih žena kroz funkcionalan, elegantan dizajn stvoren za žene u pokretu.

Za ovu jesen/zimu Marella nudi energičnu, svakodnevnu garderobu koja se savršeno uklapa u dnevni ritam svake divne dame, a istovremeno jednostavno transformira u savršen večernji look za najbolji završetak dana.

Poznata po svojim kvalitetnim kaputima, odijelima i uopće total ready to wear kombinacijama, Marella ove jesen/zime nudi više od onoga što možemo poželjeti.

Marella kolekcije dugi niz godina prilagođavaju se potrebama modernih žena kroz funkcionalan, elegantan dizajn stvoren za žene u pokretu.

Za ovu jesen/zimu Marella nudi energičnu, svakodnevnu garderobu koja se savršeno uklapa u dnevni ritam svake dame, a istovremeno uz ključne detalje poput čarolije transformira u savršeno ženstvene, elegantne toalete večernjeg izlaska. Marella je brend koji volimo upravo zbog beskrajnih odjevnih mogućnosti koje nudi u svojim kolekcijama  kroz veličanstvenih 30 godina na modnoj sceni.

Marella Rijeka

  • Adresa: Adamićeva 19
  • Kontakt: 091 320 50 39
  • Instagram MARELLA RIJEKA

Tekst & fotografije: Marella PR