Uz ograničenja koja je postavila korona isto tako nas je aktivirala da se snađemo u ograničavajućim okvirima, zabranama i mjerama te iznjedrimo sve moguće načine i opcije kako bi ostali zdravi i zadovoljni sobom

Virus koji je pokorio svijet donio je i neke dobre stvari u naše živote: više smo okrenuti sebi, obitelji, više cijenimo slobodno vrijeme i lijepe trenutke, definitivno više pazimo na zdravlje, unutarnji mir… Slažete se?

Prije, u vremenu prije korone, kao da svega ovoga nismo bili svjesni ili nismo imali vremena za sebe, za obitelj, za život… Na žalost. Surovost užurbanog načina života jurcala je u šestoj brzini sve dok nas upravo to vrijeme (kojeg prije nismo imali dovoljno), nije prisililo da na trenutak zastanemo, primirimo se, pogledamo na sebe i oko sebe iz nekog malo drugačijeg ugla… E, da! Nekako, kao da smo se i mi promijenili u tom vremenu, imamo neke drugačije postavke, a ono što je najvažnije imamo presložene prioritete pa se trudimo živjeti zdravije, čim više se kretati, što je moguće više boraviti na svježem zraku, upijati sunčeve zrake i njima puniti svoje imunološke baterije, baviti se nekom sportskom aktivnošću i vježbati, iskoristiti svaki slobodan trenutak kojeg ćemo pretočiti u uživanje u životu…  

Uz ograničenja koja je postavila korona isto tako nas je aktivirala da se snađemo u ograničavajućim okvirima, zabranama i mjerama da iznjedrimo iz sebe sve moguće načine i opcije kako bi ostali zdravi, kako bi i nadalje vježbali i bili zadovoljni sobom. Mnogima je teško palo zatvaranje dvorana i teretana, zato su mnogi su treneri doskočili koroni i osmislili on-line treninge, no u moru treninga na internetu moju je pozornost posebno privukla jedna trenerica iz Rijeke koja je do prije korone punila teretane i dvorane, kod koje se slobodan termin nije mogao naći tako lako – ako se za termin nisi predbilježio na vrijeme. Ova je instruktorica u ovom „korona dobu“ otišla korak dalje i niti manje niti više, pokrenula vlastiti TV kanal s vježbama: JENNY TV! Dakle ženo, svaka čast!

Prosurfala sam njenom malom televizijom za treninge i ostala oduševljena! Mjesečni programi su vrlo pristupačni, ona je 24/7 uz svoje vježbače kao motivator i instruktor, treninzima pristupaju članovi koji mogu vježbati uz svoju omiljenu trenericu bilo kada i bilo gdje, bez obzira u kojem gradu živjeli i, ono što je najvažnije, u vremenu koje im najviše odgovara, a sve to iz udobnosti vlastitog doma. Fantastično!

Stoga pozivam i vas da prosurfate po JENNY TV i bacite oko na program koji vas zanima i odaberete između Pilatesa, Power Pilatesa, Strech & Go, Total Barre, Body Fit, Challange… I ne zaboravite, uz JENNY TV vježbati možete bilo kada i bilo gdje, bez obzira u kojem gradu ili djeliću svijeta živite, stoga isprike za ne vježbanje nemate!  

O trenerici Jennifer Glumac:

  • STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor
  • Total Barre™ licencirani instruktor
  • Licencirani voditelj aerobika i pilatesa (Hrvatska olimpijska akademija)
  • Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates
  • Koordinator za Fitnes učilište u Rijeci
  • Stalni je višegodišnji suradnik Hrvatskog sportskog saveza na Ožujskim susretima žena Hrvatske

Više o trenerici i programima na JENNY TV