Pervan izlazi iz ormara u najljepšem gradu na svijetu – 14. kolovoza show “Izlazak iz ormara” u Opatiji

U petak, 14. kolovoza, Željko Pervan napokon stiže na opatijsku Ljetnu pozornicu sa svojim showom „Izlazak iz ormara!

„Definitivno, konačno i jamačno, 14. kolovoza izlazim iz ormara! Za svoj izlazak iz ormara odabrao sam najljepši grad na svijetu – Opatiju bajnu!“, najavio je svoj dolazak u Opatiju jedan od naših ponajboljih komičara.

Od izvedbe aktualnog Pervanovog showa dijeli nas svega nekoliko dana, a ako je suditi po dosadašnjim reakcijama publike na „Izlazak iz ormara“, u Opatiji će se za ovaj show tražiti karta više.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ulaznice za Pervanov „Izlazak iz ormara“ mogu se kupiti  po cijenama od 100 kn za partner i 130 kn za VIP kategoriju.

Ulaznice potražite u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, na www.ticketshop.hr i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.

Početak predstave je u 20 sati.

  • Sponzorirana objava
  • Tekst i fotografije: PR