-Jesmo li se promijenili? Možda bolje nego prije znamo kakvi smo, što želimo, što ne želimo, kakvim smo ljudima okruženi i to je dobar početak za novi početak, rekla je astrologinja u Pink Parlaonici

U prvoj epizodi Pink Parlaonice u Novoj godini gošća je bila psihološka astrologinja Karin Baloh Martić koja je Ivani Grabar odgovarala na niz pitanja o godini koja je pred nama: o koroni i novom normalnom načinu života, o putovanjima, o padu društvenih mreža koju smo imali prilike vidjeti prošle godine, o podjelama u društvu, o Uranu u biku, o retrogradnom Merkuru, o prognozi prema astrološkim znakovima pojedinačno, ali i općenito…

– Ono najteže i najnapornije je iza nas. Jesmo li se promijenili ili se nismo promijenili…? Bez obzira što smo stavili maske, maske su pale! Možda bolje nego prije znamo kakvi smo, što želimo, što ne želimo, kakvim smo ljudima okruženi i mislim da je to jedan dobar početak – za početak, rekla je psihološka astrologinja Karin Baloh Martić.

Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja

Riječka astrologinja već petu godinu zaredom tradicionalno otvara godinu sa svojim gostovanjem u Pink Parlaonicama i nevjerojatna je činjenica kako je upravo svojim gostovanjima u emisiji puno toga prognozirala.

– Funkcija astrologije je da čovjek prvenstveno spozna i upozna sebe, da vidi koji su njegovi potencijali ili ako mu astrolog ukaže koji su to, a što se tiče teme budućnosti, hajmo reći da je to savjetodavni element astrologije koji je izuzetno upotrebljiv, ali da smo mi ljudi oni koji odlučujemo. Dakle, hoćemo li lijevo ili desno. Ja ti mogu reći bolje bi ti bilo da ne činiš ništa po tom pitanju,a ti  možeš napraviti ono što želiš, ja te ne mogu u tome spriječiti, rekla je riječka psihološka astrologinja.

Što je sve Karin Baloh Martić rekla za godinu koja je pred nama, kojim znakovima će ići glatko kroz godinu, a koji će i dalje učiti i biti primorani mijenjati se i prihvaćati promjene koje dolaze, pogledajte u videu!