Svake godine pred blagdane nameće se isto pitanje: Što pokloniti dragoj osobi? Donosimo par savjeta koji će vam sigurno dobro doći

Nabavite poklon za dragu osobu na vrijeme. Donosim par savjeta na jednom mjestu.

PLANER “SREĆA…” 2019

Naziv novog planera za 2019. godinu sa 53 citata autorice Ivane Grabar oduševiti će vas na prvu, izmamiti osmijeh i posebne emocije – znamo to. Poruka koju planer nosi je SREĆA koja dolazi iz srca i ne ovisi o tome ako vani sja sunce ili pada kiša! Predivna naslovnica s motivom leptira, kao i nježna unutrašnjost, podjela prema tjednima… Snažni motivirajući citati autorice čine ovaj planer za 2019. posebnim i definitivno drugačijim, što je već po drugi puta uspjelo dizajnerici Željani Stošić da ideje i zamisli autorice Ivane Grabar pretvori u stvarnost.

Novi planer “Sreća…” za 2019. možete naručiti u inbox stranice Pink Pen Ivana Grabar ili na e-mail: marketing@pinkpen.com.hr Cijena planera je 99 kn + poštarina.

Više o planeru na linku: PLANER “SREĆA…” 

PLANER “SPOZNAJ DA SI ŽENA” 2019.

Pink planer za 2018. godinu bio je apsolutni hit među ženama i jedan od omiljenih poklona pod borom. Za 2019-tu godinu autorica Ivana Grabar, na zahtjev čitatelja, ponovila je Pink Planer koji nosi naziv: “Spoznaj da si žena”.

Predivan planer u pink boji u sebi sadrži 54 citata autorice, podijeljen je po tjednima, sadrži kalendar i rubrike “Ne zaboravi”.  Dizajn ovog planera također potpisuje mlada riječka dizajnerica Željana Stošić, vlasnica Studija za grafički dizajn Grad. Planer je tiskan u limitiranoj kolekciji. Cijena pink planera je 85 kn + poštarina.

Više o Pink Planeru možete doznati na linku: PINK PLANER 

Knjige “Pink Pen” & “Život može biti lijep”

Obje knjige autorice Ivane Grabar izašle su u dva izdanja i apsolutni su hit među ženama. Nikako nećete pogriješiti ako prijateljici, sestri, kolegici ili mami poklonite jednu ili obje knjige 🙂 Cijena knjiga: Pink Pen 79 kn + poštarina, knjiga “Život može biti lijep” 80 kn + poštarina.

ŠALICE S PORUKAMA

Ima li išta simpatičnije za poklon od šalice s inspirativnom porukom za dobro jutro i dobar dan? Donosimo šalice s porukama. Cijena šalice je 60 kn / komad. Više o šalicama na linku: ŠALICE S PORUKAMA BY PINK PEN

Narudžbe:

Nadamo se da smo vam pomogli barem malo u odabiru poklona dragoj osobi. Što god poklonili, najvažnije je da darujete od srca.

Sretni blagdani! Vaš pinkpen.com.hr portal!