Zajedno smo jače!

Motivirajuće predavanje “Život može biti lijep” spisateljice Ivane Grabar na poziv i u organizaciji Udruge Narcisa – Žene u borbi protiv raka dojke i u sklopu 2. Ružičaste Akademije, održati će se 30.09.2019. u Svečanoj dvorani dvorca Batthyany – Ludbreg s početkom u 18 sati.

Pod parolom “Zajedno smo jače!” u sklopu manifestacije “Ružičasta akademija” Ludbreg 2019. i ružičastog listopada, spisateljica Ivana Grabar kroz motivacijsko predavanje koje se temelji na životnom iskustvu obraditi će 14 životnih pravila prema kojima živi posljednjih 6 godina i ne temelju kojih je napisala drugu knjigu.

O autorici:
Ivana Grabar omiljena je riječka kolumnistica i autorica dvije knjige: “Pink Pen” & “Život može biti lijep” Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 48-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima i u povjerenju.
Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću.
Spisateljica Ivana Grabar svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije.

O Udruzi Narcisa – Žene u borbi protiv raka dojke:
Udruga je osnovana 2012. godine u cilju promicanja, razvitka, unapređenja i edukacije žena u borbi protiv raka dojke, te u cilju pružanja pomoći i podrške ženama oboljelih od raka dojke i drugih malignih bolesti.
Udruga sukladno ciljevima udruge djeluje na području socijalne djelatnosti i zaštite zdravlja.

Predavanje će se održati 30.09.2019. u 18 satu u Svečanoj dvorani dvorca Batthyany u Ludbregu.

Program 2. Ružičaste akademije donosimo u cijelosti:

Kontakt za predavanje: 095/ 235 7777