Od ove srijede kreće nova emisija na Radio Korzu

Nakon četiri godine pisanja kolumni, izdane dvije knjige (obje u dva izdanja), nakon niza promocija, predstavljanja, predavanja, radionica i komunikacije sa čitateljima, došlo je vrijeme da autorica i kolumnistica Ivana Grabar napravi korak naprijed još bliže čitateljima / slušateljima.

Ivana Grabar Pink Pen omiljena je riječka kolumnistica čije su kolumne kao i obje knjige podigle prašinu. S temama, o kojima autorica piše, poistovjećuje se velik broj ljudi. Teme su životne. Problemi o kojima piše su svakodnevni. Međutim, teme o kojima autorica piše iskreno, otvoreno i vrlo realno su osjetljive životne prilike i neprilike o kojima se priča isključivo u povjerenju i osobama od povjerenja. Upravo zato su teme o kojima Ivana Grabar piše toliko zanimljive – jer ona o njima progovara brutalno, iskreno i u ´sridu´!

Tako su teme o kojima se šuška uz jutarnju kavu, u povjerenju i u najužem krugu ljudi postale teme o kojima se sve više raspravlja i o kojima se sve više komunicira na glas.

Žene, muškarci, brak, odnosi i veze, komunikacija u braku/vezi, seks u braku, laži i prijevare, razvod, podjela imovine, djeca razvedenih roditelja, kako naći pravog partnera, kako posložiti život i biti zadovoljan … Ljubomora, zavist, poslovni uspjesi i padovi, društvene mreže i sam način modernog načina života teme su o kojima Ivana Grabar iskreno progovara posljednje u četiri godine.

„Život piše zanimljive priče – to je definitivno, a ja ih zapisujem.“ – rekla nam je autorica, kolumnistica, osnivačica i glavna urednica lifestyle portala www.pinkpen.com.hr a uskoro i urednica/voditeljica radijske Pink Parlaonice koja se od srijede 7. 11. počinje emitirati u život na Radio Korzu.

Radijska emisija PINK PARLAONICA novi je projekt Ivane Grabar & Radio Korza.

Ideja ovog projekta je izaći iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža te na zadane životne teme razgovarati iskreno i otvoreno s osobama iz struke (psiholozima, psihoterapeutima, sociolozima … ), i slušateljima Radio Korza.

Cilj emisije je: pomoći savjetima običnim ljudima i dokazati kako svi imamo iste ili slične probleme Misija: razgovarati o problemu i pokušati ga riješiti ili pronaći načine koji bi mogli problem riješiti

Emisija će se emitirati uživo na Radio Korzu, svaku srijedu u 12:15 sati.

Sličan projekt pod nazivom PINK PARALAONICA autorica Ivana Grabar organizira u Hotelu Bonavia, 24.11.2018. gdje spaja iskustvo – život, znanje struke (psihologiju) i mudrost duhovnosti.

„Imam osjećaj kako je ovakav tip emisije upravo ono što ljudima treba. Napokon bi se o svim tim temama, o kojima se šuška na kavama progovorilo na sav glas i to u živo, gdje bi se slušatelji mogli uključiti i sudjelovati u diskusiji, davati svoje mišljenje, savjete, otvoriti se… Idemo izaći iz kompjutera, mobitela, interneta… Idemo diskutirati uživo! Slušajte Pink Parlaonicu srijedom u 12:15 sati na 98,4 FM ili putem live stream-a RADIO KORZO LIVE STREAM , za kraj nam je poručila autorica i kolumnistica Ivana Grabar.

  • Prva radijska Pink Parlaonica kreće u srijedu, 07.11. u 12:15 h na Radio Korzu.
  • Tema prve emisije: „Razvodi i nevjere“.
  • Uz Ivanu Grabar u studiju gost-voditelj je cijenjena Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologiije i geštalt psihoterapeut, ujedno i osnivač „Psi Sano” – psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar Rijeka.
  • Tekst: PR Pink Pen
  • Foto naslovnice: Josip Čekada