Vive l’amour!

Ovog Valentinova provedite nezaboravne trenutke sa voljenom osobom i zablistajte u svom gradu ljubavi kojim je prožet Pariz. Vive l’amour!

Ima li boljeg grada za ljubav od Pariza?  Epitet „grad ljubavi“ dobio je jer upravo Francuzi i Parižani vode ljubav najčešće na svijetu, a francuski poljubac je jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih među parovima.

Neka slavni pariški most umjetnosti, Pons des Arts, na kojem parovi iz cijelog svijeta stavljaju ljubavne lokote zamijeni onaj “naš” na početku Molo Longa u Rijeci. Šetajući rivom osjetili smo miris svježih kroasana, omiljenog peciva Marie Antoinette koji nas je privukao do Rive 14 gdje smo ugledali slastičarnicu Cacao, riječki Ladurée.

Romantični ambijent i atmosfera čine ovo mjesto idealnim za zasladiti se na Valentinovo, gdje možete isprobati razne vrste kolača, pralina, čokolada i ostalih slastica. Mi smo se odlučili za slatke šarene francuske macarone koji su zaludili djevojke diljem svijeta svojim okusima i pastelnim bojama.

Pariz, kao jedna od prijestolnica svjetske mode prošarana je ulicama koje modno inspiriraju na svakom koraku, dok u Rijeci možemo svakodnevno vidjeti predivne Riječanke kako se zanimljivo igraju različitim stilovima.

Francusku eleganciju pronašli smo u izlogu salona vjenčanica i večernjih haljina VESNA SPOSA . Odabrali smo dvije haljine, dnevnu romantičnu prošaranu cvjetnim uzorcima i zavodljivu večernju ukrašenu raskošnim kristalićima raznih veličina i oblika.

Poput Parižanki nanijela sam laganu podlogu u kombinaciji sa ružičastim rumenilom i završnim touchem highlightom Soft and Gentle, MAC na oba makeup looka.

Dnevni makeup look ima epicentar na usnama, na koje sam nanijela pink ruž MAC, Impassioned Amplified.

Oči sam isjenčala prljavo roza sjenilom i naglasila ih eyelinerom u kombinaciji sa Ardell, Wispies trepavicama.

Za večernji look sam odabrala zavodljivi crni smokey eyes koji sam također začinili Ardell, Wispies trepavicama, a na usne aplicirala nježni ružičasti ruž Artdeco.

Ovog Valentinova provedite nezaboravne trenutke sa voljenom osobom i zablistajte u svom gradu ljubavi kojim je prožet Pariz. Vive l’amour!

Veliko hvala salonu VESNA SPOSA što su dali divan primjer savršenog outfita za Valentinovo, te slastičarnici Cacao i njihovom simpatičnom osoblju na gostoprimstvu.

Također, želimo zahvaliti Maji Stevanović koja je kroz svoj objektiv uhvatila prizore idealnog make upa i outfita na savršenoj valentinovskoj lokaciji.

Nadamo se da će vas ove fotografije inspirirati za vlastiti look na dan zaljubljenih.

Top 5 for Valentine’s day <3 

  1. MAC – Ruby Woo ( 151,90 kn)
  2. NYX – Matte Eden ( 58,90 kn )
  3. Max Factor – Ruby Tuesday ( 66,90kn )
  4. Maybelline New York – Rebel Red ( 66,90kn )
  5. Wet’n’Wild – Red Velvet ( 23kn )

Autor: TENA CVITANOVIĆ 

Foto: MAJA STEVANOVIĆ 

Modeli Tijara model management