“Život je lijep” – Inspirativno predavanje u Opatiji, 30.03., Villa Antonio

O eventu u Opatiji:

Autorica dvije hit knjige i omiljena kolumnistica Ivana Grabar, svima poznata kao Pink Pen, ili kako je mediji nazivaju Hrvatska Carrie i/ili Žuži nove generacije, nakon dvije izdane knjige, brojnih javnih istupa, putovanja i gostovanja u drugim gradovima, napokon će i u svome gradu održati predavanje za sve one koji se žele napuniti pozitivom, čuti iskrenu, emotivnu i životnu priču žene čije knjige inspiriraju, a brojni tekstovi i citati koje svakodnevno nesebično dijeli, daju snažan vjetar u leđa, bude, potiču na razmišljanje i daju snagu za izazove koje život nosi.

U dogovoru s organizatorom TZ Opatija, predavanje će se održati u subotu, 30. ožujka 2019. od 17 do 19 sati., u Villi Antonio (ispod Boćarije). Predavanje je besplatno uz prijavu dolaska na e-mail: ivana@pinkpen.com.hr

U svom izlaganju autorica će se dotaknuti i detaljno objasniti 14 životnih pravila prema kojima živi posljednjih 6 godina i na temelju kojih je napisala svoju drugu knjigu.

„Naučila sam ova pravila na vlastitim greškama i na greškama ostalih ljudi. Pravila nije teško prihvatiti i po pravilima živjeti ako zaista želimo promijeniti svoj život i biti sretni. U stvari, nisu to pravila, to je način života.“ – ističe autorica.

O autorici Ivani Grabar:

Ivana Grabar stekla je dugogodišnje iskustvo na najvišim funkcijama u marketingu i prodaji unutar medijskih kuća. Ivana je organizatorica događanja, kolumnistica, voditeljica, PR stručnjakinja te autorica dvije knjige: „Pink Pen“ & „Život može biti lijep“. Ivana je završila energetsku Theta Healing tehniku nakon koje se osjetila spremnom ispričati svoju priču i podijeliti tekstove koje je godinama pisala i koji danas pomažu brojnim ženama diljem svijeta.

Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 47-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška na kavi i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću.

Nikako ne propustite ovo inspirativno predavanje u Opatiji, subota 30.03. od 17 do 19 sati.

Informacije za event / rezervacije mjesta:

Sve dodatne informacije vezano za predavanje autorice Ivane Grabar u Opatiji, 30. ožujka 2019., od 17 do 19 sati, Villa Antonio,  možete dobiti od organizatora eventa TZ Opatija ili na e-mail autorice: ivana@pinkpen.com.hr

Predavanje je BESPLATNO. Svi su dobrodošli!

Link za event na Facebook-u: Život je lijep! – predavanje Ivane Grabar u Opatiji