“U današnje vrijeme dok se, ne znam ni kako bi ih nazvala te žene što te tapšaju po leđima, a prevarene žene ocrnjuju, zaista je posebno imati tebe pa makar i za virtualnog prijatelja… Tebe koja nesebično odvajaš svoje vrijeme pomažući ženama svojim savjetima.”

Čitateljica

“…. Svaki put kad me uhvati neka tuga, samo odem draga Ivana (po mom mišljenju ŽENA KRALJICA), na tvoj profil i čitam, upijam sve tvoje riječi… Kao da mi one daju neku snagu da se iščupam iz negativnih misli. Mislim da sve mi prevarene u tebi vidimo nekog našeg heroja, sve mi pričamo neku svoju priču…. Svakom je njegova priča na neki način najbolnija…..

Ja za svoju priču uvijek kažem da je bila bolesna psihijatrija…. O da… Bila je ona moja najbolja prijateljica. Barem sam tako mislila… Ja njoj ne, iako je predobro glumila….

Tako mi nekada dođe sjest u auto i vozit ako treba i 20 sati samo da te zagrlim i ispričam ti svoju priču…. Već smo mi tipkale dosta i uvijek si me podigla svojim savjetima.  Hvala ti na tome…..

U današnje vrijeme dok se, ne znam ni kako bi ih nazvala te žene što te tapšaju po leđima, a prevarene žene ocrnjuju, zaista je posebno imati tebe pa makar i za virtualnog prijatelja… Tebe koja nesebično odvajaš svoje vrijeme pomažući ženama svojim savjetima.”

Čitateljica

Čitati me i pratiti možete ovdje:

Pripremila: Ivana Grabar
Fotografija naslovnice: Pixabay