Stvaranje novog života je čudo, a ljekovito bilje ima čudesan utjecaj na psihofizičko zdravlje, stoga mu dozvoli da uđe u tvoj život i tvoju svakodnevicu kako bi ti bilo podrška na ovom uzbudljivom putovanju, kaže Biljkoljupka i poziva na Webinar

-Neplodnost i nemogućnost začeća postali su jedni od vodećih izazova modernog doba. Nikad medicina nije bila toliko napredna, nikad više nismo imali spoznaja o našem tijelu, no čini se da nismo nikad više bile udaljenije od svoje biti, našeg univerzalnog ženskog principa. Pohitale smo za karijerama, dokazivanjima sebi i drugima, financijskom slobodom a pritom zaboravile jednostavno – biti žena. Možda i ponekad posramljene bivstva u ženskom tijelu, u uvodu o webinaru piše Martina Tuta, vlasnica branda Biljkoljupka, proizvoda na bazi ljekovitog bilja nastalih iz čiste ljubavi prema Prirodi.

-Srećom, Priroda, kao i tisućama godina unazad, nudi svoju pomoć, svoju drevnu mudrost nadohvat ruke. Žensko reproduktivno zdravlje jedno je od područja na koje ljekovito bilje ima izrazito velik terapijski učinak, osobito kada je u pitanju pomoć i podrška dijagnozama poput endometrioze, PCOS-a, mioma, IR-a i sličnih stanja koja nažalost imaju negativne posljedice na samo ostvarivanje trudnoće, nastavlja Martina koja se dugo godina borila s endometriozom i neplodnošću.

“Upravo zato ti s velikom radošću i uzbuđenjem želim ovim webinarom prenijeti znanje i mudrost onog ljekovitog bilja koje može postati tvojim najboljim prirodnim saveznikom na putu začeća.” Biljkoljupka

-Ne zaboravi, stvaranje novog života je čudo, a ljekovito bilje ima čudesan utjecaj na psihofizičko zdravlje, stoga mu dozvoli da uđe u tvoj život i tvoju svakodnevicu kako bi ti bilo podrška na ovom uzbudljivom putovanju, zaključuje Martina i poziva na webinar.

Webinar će se održati 20.01. U 18.30 sati putem Zoom platforme, a o svim detaljima i samoj Prijavi Saznaj više na linku ispod:

Webinar by Biljkoljupka: Ljekovito bilje u službi plodnosti