Želim tebi, tvojoj prijateljici ili onome kome ćeš pokloniti ovaj pink planer, da u njega tijekom cijele 2018. godine zapisujete samo lijepe planove, obaveze i trenutke

Pink planer nosi simboličan naslov za ovu 2018. godinu: “Spoznaj da si žena – to je tvoj moto”, a prema kolumni SPOZNAJ DA SI ŽENA

Pink planer dolazi s ukupno 53 inspirativna citata autorice Ivane Grabar, kalendarom za 2018., kao i svim onim što je potrebno svakoj ženi kako bi bila organizirana tijekom cijele 2018. godine. Pink planer ima 213 stranica, format je A5, spiralnog uveza, sav je pinky i dolazi u limitiranom izdanju. Dizajn planera potpisuje mlada i talentirana dizajnerica Željana Stošić iz Rijeke. Omiljena kolumnistica, autorica dvije knjige i dizajnerica Željana Stošić napravile su pravi ženski, pinky, veseli i inspirativni planer kojeg bi svaka žena poželjela imati, a ovo je tek početak suradnje autorice i dizajnerice 🙂

Planer je u prodaji preko FB stranice Pink Pen ili e-maila: marketing@pinkpen.com.hr Cijena planera je 85 kn plus poštarina. 

PRIČA O PINK PLANERU

Planer s mojim citatima poželjela sam izdati još krajem 2016-te godine, međutim izlazak druge knjige “Život može biti lijep” krajem studenog 2016, te promocije i obaveze koje sam tijekom prosinca te godine imala, nisu dozvolili da se posvetim planeru i ispunim svoju veliku želju. Citati su bili spremni – izvukla sam one najljepše, cijeli projekt bio je u glavi, imala sam viziju… No nisam je uspjela provesti u djelo, niti sam uspjela ostvariti svoj san: Planer s vlastitim citatima. 

Nije vrijeme za planer – pomislila sam. Ima vremena, do godine… Tješila sam samu sebe, a onda sam za Božić od sestre Vlatke dobila poklon: Planer za 2017-tu sa citatima mog omiljenog autora Paulo Coelho: “Prijateljstvo, Iz dana u dan kroz 2017.” To je bilo to! Znala sam da je njen poklon znak i da do kraja 2017-te moram ostvariti ono što sam započela u 2016. godini. I jesam.

Planiranje planera za 2018-tu započelo je još u rujnu 2017.  Sve sam imala posloženo u glavo, no falio mi je onaj touch kako bi se cijela priča i ideja zaokružila u jedan pravi, pozitivan, nježan, ali snažan ženski planer kojeg bi voljela imati. Falilo mi je dizajner koji bi moje lude ideje oživio i realizirao. I onda se pojavila ona. Znale smo se od prije, ali nisam niti sanjala da bismo jednog dana mogle surađivati na ovako zahtjevnom projektu, kao kreiranje jednog Pink planera, sa citatima, u boji i vlastitom izdanju. Međutim, kada je nešto suđeno, onda se sve posloži da se zacrtano i ostvari.

Tako je bilo i kod nas. Ona se zove Željana Stošić. Mlada je i talentirana dizajnerica koja je svaku moju željicu pretvorila u stvarnost, ispravljala prijedloge stotine puta, izmišljala i trpjela me – jer, s kreativcima nije niti malo lako 🙂 S njom sam zadnjih mjeseci najviše provodila na telefonu i mailu, a kada je sve posložila i poslala mi – znala sam da je to naj Pink planer kojeg sam vidjela ikada! I da bih ga baš željela imati!

Osmijeh mi je bio od uha do uha. Ispričala sam joj se za sve što je prošla sa mnom, a ona mi je ovako rekla: “Ma, ne brini, kužim te jer sam i ja ista takva. Ja se između dvije čokolade razmišljam pola sata, onda mogu misliti koja je ovo tebi bila borba.”

Pink planer nosi simboličan naslov za ovu 2018. godinu: “Spoznaj da si žena – to je tvoj moto”, a prema kolumni SPOZNAJ DA SI ŽENA

Planer je u prodaji preko FB stranice Pink Pen ili e-maila: marketing@pinkpen.com.hr Cijena: 85 kn plus poštarina. 

  • Autor planera: Ivana Grabar
  • Dizajn planera: Željana Stošić