Pink Parlaonica je više od predavanja. Ona nije seminar, ona nije radionica. Parlaonica će na jednom mjestu spojiti život, struku i duhovnost: Rijeka, 24.11.2018.

Prijave na parlaonicu putem linka: PRIJAVA 

Već dugo vremena razmišljam o TV talk show-u – čak je projekt i raspisan kao TV emisija još 2015. Cijela ideja projekta bila je otvoreno razgovarati na teme o kojima pišem posljednjih godina i to s raznim i cijenjenim ljudima iz struke ili s ljudima koji su prošli/proživjeli temu o kojoj se priča, kao i s onima koji su na razne načine povezani s temom.

Predugo razmišljam o ovom projektu i slažem kockice. Odrađeno je nekoliko razgovora s TV kućama kojima se ideja za emisiju jako svidjela. I htjeli su je. Pogotovo jedna regionalna. No postojao je jedan problem: Emisija u živo. Emisija sa publikom. Komunikacija s ljudima na teme koje su vrlo osjetljive i teške. Moja ideja nije mogla ići u toj formi, na žalost. Prijedlog  TV kuće bio je emisije snimati. A raditi sve ovo bez kontakta s ljudima – nisam htjela, jer to onda nije to!

Pustila sam neko duže vrijeme da se sve presloži. I je. Jednog dana sinula mi je ideja da svoj projekt radim u živo, bez kamera i studija, bez snimanja i namještanja.  Da, doslovce uživo, sa ljudima u istoj prostoriji – ne virtualno već u živo, opipljivo i stvarno, realno komuniciramo na određenu temu. Dakle želim raditi druženja/predavanja, tipo pitanja-odgovori (sistem parlaonice) gdje će svi sudjelovati u temama totalno iskreno, brutalno i bez rukavica i za svoja pitanja, dileme, nedoumice i eventualne probleme dobiti odgovore od raznih ljudi iz raznih polja, a koje tema pokriva: struka (psiholog/psihoterapeut) + duhovnost (certificirani TH praktičar) + život (proživljeno iskustvo – stvarni život).

Prva „Pink Parlaonica“ sadrži više povezanih tema, a one su redom:

 1. Što sa sobom nakon razvoda / prekida
 2. Oprost – kako oprostiti osobama koje su nas povrijedile
 3. Kako zavoljeti sebe i krenuti dalje
 4. Kako pronaći pravog partnera i ponovno voljeti

Obrazac za prijave: PRIJAVA 

Pink Parlaonica je više od predavanja. Ona nije seminar, ona nije radionica. Ona je konkretan i direktan razgovor na temu s ljudima iz struke, duhovnosti i života. Ona je uzajamno druženje između “predavača” i “sudionika” kao i sudjelovanje u komunikaciji.

Cilj Pink Parlaonice je povezati aktualne tema iz života – pogotovo što se tiče veza i odnosa o kojima autorica Pink Pen godinama piše i istupa, sa strukom – psihologijom i duhovnošću. Napokon će pojedine teme dobiti odgovore s više strana, na jednom mjestu i u živom kontaktu s ljudima.

Što na proživljeno kaže život? Kako na životna iskustva gleda i što nam savjetuje struka? Kakve nam odgovore nudi duhovnost?

Sa strane struke / psihologije odgovore će davati cijenjena psihologinja i geštalt psihoterapeut, žena koja radi više od 26 godina kako s odraslima, tako i s mladima i djecom, gđa Ines Denona, mag. spec kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut.

Sa strane duhovnosti život i struku objediniti će krhka ali izuzetno jaka žena, gđa Tamara Zubak, osnivačica projekta Womanary, inače certificirana praktičarka Theta Healing prema Viani Stibal, američkoj intuitivnoj iscjeliteljici.

Sa strane života svoja iskustva ispričati će autorica dvije knjige i kolumnistica gđa Ivana Grabar, svima znana kao Pink Pen, koja svoje pisanje temelji na iskrenim i proživljenim životnim temama koja su i tema Pink Parlaonice.

Pink Parlaonica 2018. tim: Mr.sc Ines Denona, Tamara Zubak, Ivana Grabar

Prvi put na jednom mjesto spajamo život, struku i duhovnost. Evo što nam je o prvoj Pink Parlaonici rekla organizatorica i jedna od predavačica, Ivana Grabar:

„Do sada sam često surađivala sa strukom. Spajali su me i u raznim tv emisijama, gostovanjima i intervjuima sa psihijatrima i psiholozima. Jedan sam projekt predavanja & radionice odradila sa psihologom mr.spec Ines Denona, a ista je psihologinja česti gost i u mojim kolumnama. Volim taj spoj struke i života. 

Također sam vrlo blisko surađivala s Tamarom Zubak te kroz promocije svojih knjiga, kao i raznih druženja sa ženama spajala život i duhovnost, ističući uvijek koliko mi je pomogla upravo ona: duhovnost. Ali, nikad nisam sve to spojila u jedno. A spoj života, struke i duhovnosti je zaista čaroban! Ovaj projekt se dugo već slaže u mojoj glavi i u srcu. Vrijeme je da u ovom live obliku, izađem van kako iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža i ljudima pružim sve ono o čemu godinama pišem i govorim u konkretnom i živom obliku pojačano sa znanjem struke i mudrošću duhovnosti! Svi ste pozvani 24.11.2018. u Grand Hotel Bonavia. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer već sad znam da će se tražiti mjesto više. Vidimo se u Rijeci!“

 • Dan i datum Pink Parlaonice: subota, 24.11.2018.
 • Trajanje Pink Parlaonice od 16:00 do 20:00 h
 • Lokacija: Grand hotel Bonavia, Rijeka
 • Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 120 kn po osobi
  (popust -20% važi do 31.10.2018.)
 • Cijena ulaznica od 01.11. iznosi 150 kn po osobi
 • Posebni popusti za prijateljice (1 osoba puna cijena, druga 50% popusta; 2 osobe puna cijena, treća gratis!) 
 • Plaćanje je po ponudi uplatom na poslovni račun organizatora
 • Prijave putem obrazac za prijave: PRIJAVA
 • Dodatne info na e-mail: marketing@pinkpen.com.hr

FB EVENT PINK PARLAONICA