Da li je moguće smršaviti u 2 mjeseca, biti fit i spreman za ljeto? Postoji li čarobni štapić ili ipak ne …

Do ljeta je službeno malo više od 2 mjeseca. Uskrs je pred nama i zadnje prenajedanje do idućeg Božića… Ili nekog prvog, dobrog roštilja. Hm.. i Prvi maj je tu 😉 Ok, zanemariti ćemo roštilje u međuvremenu… Nakon Uskrsa obično i panično svi zaključe kako ljeto samo što nije počelo, a na dijeti još bili nisu, kao što niti teretane vidjeli nisu. I onda kreće panika:

Kako smršaviti do ljeta u dva mjeseca!? Kako biti fit?

Kako živimo u brzom vremenu svi uvijek traže i brza rješenja 🙂 Evo jednog! Body conturing! Mršavljenje i skidanje obujma uz pomoć vrhunske medicinske tehnologije. Pa da čujemo sve mitove, tajne i pravu istinu body conturinga!

Odgovore u radijskoj Pink parlaonici daje Sanja Markušić, MBA, poduzetnica, prva žena iz Hrvatske koja je prošla detaljnu edukaciju rada na Accent Prime ali i vodećim uređajima Alma Lasera. Uz obiteljsku Polikliniku u Opatiji, Sanja sada vodi vlastiti Anti Aging centar u Rijeci. Uz sve to, fan je zdravog načina života: prehrane i treninga.

Da li je moguće u dva mjeseca smršaviti, biti fit i spreman za ljeto? Postoji li čarobni štapić ili ipak ne … Poslušajte u snimci emisije #pinkparlaonica koje se emitirala 10.04.2019. na Radio Korzo.

Radijska #pinkparlaonica emitira se u živo svaku srijedu u 12:15 h na Radio Korzu.

  • Urednica i voditeljica emisije: Ivana Grabar, spisateljica & kolumnistica
  • Tekst: PR #pinkparlaonica
  • Foto: PR #pinkparlaonica
  • Kontakt: ivana@ pinkpen.com.hr