Što povezuje malu crnu haljinu i premium brand hrvatske kozmetike Skinfinity?

Novi proizvod Decollete serum koji će vas očarati!

Samo dva dana nakon promocije u Zagrebu, proizvod Skinfinity Decollete predstavljen je u Rijeci, u Garibaldi baru, u samom  centru grada. Inače, radi se o premium brandu hrvatske kozmetike koji se u Rijeci može pronaći na šest lokacija, a sve o proizvodima može se pronaći i na atraktivnom webshopu SKINFINITY.

Riječanke su prepoznale kvalitetu ove priče koja potiče hrvatsku kvalitetu,  svoje povjerenje novom Skinfinity proizvodu tako su dale pjevačice Nikolina Tomljanović i Tina Vukov, Lana Gržetić, Miss Hrvatske  2013., Snježana Lončarević, Miss Universe Hrvatske 2008., modne dizajnerice Džana Ravlić i Linda Lukežić, najpoznatija riječka modna blogerica Ester Gallo, kao i brojne dame iz svijeta ljepote i biznisa.

Skinfinity laboratorij brine o svakom dijelu kože, a osobito o dijelu koji otkriva ženstvenost – dekolte i grudi. Koža vrata i dekoltea podložna je ubrzanom starenju iz nekoliko razloga: UV zrake, vjetar, zagađenje, starenje, smanjena produkcija kolagenskih i elastičnih vlakana…

Sve navedeno ne radi za vas, ali zato je tu Skinfinity Decollete serum za njegu vrata, dekoltea i grudi koji sadrži poseban oblik aktivne komponente u obliku aminovektora. Tu je i derivat izoleucina, esencijalne aminokiseline poznate po sposobnosti poticanja stanica na obnavljanje i lifting vitalnih proteina u koži. Prirodna je to alternativa lipofilinga s obzirom na sposobnost popunjavanja bora i vraćanja volumena, stvaranja funkcionalnih adipocita i povećanje čvrstoće zahvaljujući fibroblastima.

U formulaciji je korištena i aktivna komponenta, ekstremolit Gyceryl Glucoside. U pitanju su prirodne molekule koje u prirodi egzistiraju u najsurovijim uvjetima poput pustinja i polarnog leda te posjeduju jedinstvene obrambene mehanizme koji stabiliziraju biološke strukture. Kako bi koža bila dodatno nahranjena lipidima, korišten je i poseban oblik karite maslaca koji daje lagani i baršunasti osjećaj na koži.

Njega vrata, dekoltea i grudi zahtjeva brzu regeneraciju i borbu protiv slobodnih radikala, zbog izloženosti tijekom proljeća i ljeta UV zrakama. Ekstrakt smole drveta Croton lechleri koji raste u području Amazone, Perua, Ekvadora i Kolumbije, garantira brzo obnavljanje kože, stvara zaštitni sloj i fizičku barijeru koja štiti od mikroorganizama.

Decollete serum za njegu vrata, dekoltea i grudi štiti kožu od transepidermalnog gubitka vode, potiče stvaranje kolagenskih vlakana i adipocitnih stanica, te štiti od slobodnih radikala. Kožu ostavlja njegovanom, svilenkastom i mirisnom, a diskretne zlatne čestice dekolte čine glamuroznim.

U današnje vrijeme posebno je zadovoljstvo na policama pronaći hrvatsku kvalitetu po svjetskim standarima, upravo to je Skinfinity. U mjesecu koji je pred nama, mjesecu darivanja izrazite ljubav poklonima s hrvatskim potpisom. Skinfinity Decollete učinit će čaroliju i usrećiti svaku ženu čemu smo svjedočili upravo na riječkoj promociji!

  • Tekst: PR
  • Foto: Ivor Mažar