Story USKRSNI KONCERT IZ ZAGREBAČKE KATEDRALE

Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac feat. Matija Dedić

U nedjelju 12. travnja od 18.00 sati, na najsvetiji blagdan katoličke Crkve, na sam Uskrs, Story vam donosi jedinstveni koncert vrhunskih vokala sestara Husar, Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, uz pratnju prestižnog pijanista i skladatelja Matije Dedića. Koncert ćete ekskluzivno moći pratiti putem portala Story.hr

Ovim prigodnim koncertom želimo Storyjevoj publici i svekolikoj javnosti pružiti dodatnu nadu i osnažiti im duh, pružiti sadržaj koji će im pomoći da ovaj Uskrs obilježe što dostojanstvenije, svečanije i uz omiljene izvođače.

Osim glazbe, pružiti ćemo publici priliku da putem ovog koncerta na sam Uskrs virtualno ‘uđu’ u ranjenu zagrebačku katedralu koja im nakon potresa, ali i zbog pandemije COVID-19 virusa nije dostupna, te da budu dio duhovnog događanja kojem u doba pandemije ne mogu nazočiti u crkvama diljem zemlje i svijeta.

“Svi smo mi u istom čamcu”, rekao je nedavno Papa, a želja nam je da se ovim koncertom probudi osjećaj povezanosti i poniznosti, te dubljeg shvaćanja smisla života. Svi smo mi jedna velika obitelj.

Uživajte u ovom koncertu, iako iz prazne zagrebačke katedrale u čistim emocijama koje vam donosi. Prilikom koncerta strogo poštujemo sva pravila sigurnosti.

Sretan Vam Uskrs!

Foto:

  • sestre Husar, Duško Marušić/Pixsell
  • interijer katedrale, Marko Lukunić/PIXSELL
  • foto Matija Dedić, Grgo Jelavić/PIXELL
  • glavna fotografija katedrale, Luka Stanzl/PIXELL

Tekst: Story.hr