Ne gubi godine tapkajući u mjestu tražeći odgovore… Netko ih je već pronašao i zapisao. Netko je već prošao sve to i zna kako se ponovno dići na noge i krenuti dalje…

Ne boli razvod, boli sve ono nakon razvoda. Boli i ono što je dovelo do razvoda…

Boli samoća, bole laži, uvrede… Boli nevjera, poniženja, boli ego, boli ljubav koju ste imali prije… Boli i onaj neopisivi osjećaj kad nemaš pojma što ćeš sa sobom nakon razvoda. E, to boli. I sve to je tako teško preboljeti… Ali se ipak preboljeti može. To će vam reći svi oni koji su prošli kroz razvod i sve faze u nizu nakon razvoda.

Ja sam svoj razvod prošla davno i na svom sam iskustvu naučila sve lekcije na najteži mogući način, a platila sam ih skupo – vlastitim zdravljem… I to je iza mene. I upravo je taj račun kojeg sam platila zdravljem bio okidač da sve što sam godinama zapisivala, svoje najskrivenije osjećaje, razmišljanja i lekcije pustim u svijet… Bio bi grijeh da je sve ostalo skriveno u laptopu…

Ja sam Ivana Grabar. Napisala sam dvije životne knjige, pišem i govorim iskreno, bez zadrške i dlake na jeziku. Moj put do vlastitog mira i ovog stanja bio je predug i jako težak.

Nemojte gubiti godine tapkajući u mjestu tražeći odgovore… Netko ih je već doživio, proživio na vlastitoj koži i ono što je najvažnije – zapisao. Netko je već prošao sve to i zna kako se ponovno dići na noge i krenuti dalje.. Knjiga o tome je napisana. Iskrena. Brutalna. Životna. Zato se u njoj pronalaze mnogi. Zato svi vrlo često govore:

Ova knjiga priča moj život, moju priču… Opisuje upravo ono što osjećam…

Knjiga PINK PEN to je. Obišla je svijet, a pročitali su je mnogi. Knjiga je to kojoj ćeš se uvijek vraćati… Zašto? Jer je neiscrpan izvor životne mudrosti iz proživljenog, stvarnog života žene koja ju je i napisala.

Knjigu možete naručiti: