Promocija knjige Ivane Šešo i Emine Pršić u Rijeci

Ovog petka svratite u  Gradsku  knjižnicu Rijeka, Ogranak Trsat,  u 18:00 sati na predstavljanje knjige “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”!

Nije tajna  da se  Ivana i Emina rado vraćaju u Rijeku svaki puta kada njihova nova knjiga ugleda svjetlo dana. Ima neka tajna veza između spisateljica i Grada koji teče.

Ovoga puta stižu u Gradsku knjižnicu Rijeka, Ogranak Trsat,  kako bi na svoj osebujan i jedinstven način predstavile svoju treću po redu knjigu “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”.

I nije riječ o još jednom roditeljskom priručniku koji nudi upute za rast i razvoj djeteta, nego je naglasak na odnosima koji itekako utječu na atmosferu u kojoj dijete odrasta. Kako uskladiti partnerstvo i roditeljstvo? Kako uskladiti jezik ljubavi i postići balans?

Ivana Šešo, kao realitetni terapeut svakodnevnim jezikom pojašnjava u knjizi,  a prati ju zanimljiva priča svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju i Mislava, ali i mnoge nimalo nevažne sporedne likove.

Jedinstven stil pisanja ove dvije autorice izdvaja iz gomile te se među ispisanim redovima njihovih knjiga zaista svatko barem na tren može prepoznati jer one pišu stranice života. O svakodnevnici u  kojoj svatko od nas živi najbolje što zna. A kada zapne, onda se pojavljuju one. Jedna da vas zagrli i bude utjeha, a druga da vam bude kao lijek. Ova knjiga će vas razumjeti i pružiti olakšanje.

Ovog petka, 11.10.2019. svratite u  Gradsku  knjižnicu Rijeka, Ogranak Trsat,  u 18:00 sati na predstavljanje knjige “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”  i uvjerite se zašto su već s prvom knjigom “Nedostaje? Ne. Dosta je !” Ivana i Emina osvojile srce publike i bile najprodavanije 2012. godine!

Kroz promociju vodit će nas mama – novinarka – blogerica Martina Frka Milotić koja je kroz svoje rečenice i dio knjige, a uskoro je očekuje i izdavanje svoje prve knjige!

Ova knjiga idealno je štivo onima koje je majčinstvo već dotaklo kao i svima koje ta avantura tek očekuje, otkrit ćemo još samo kako nije rijetkost da se knjiga pojavi i u rukama muškaraca jer uz nju puno bolje razumiju svoje partnerice.

Emocije, odnosi i dobra energija, vidimo se ovoga petka na promociji koju je Rijeka dugo čekala!

Više info za vent možete pratiti i na fb: PREDSTAVLJANJE KNJIGE U RIJECI

  • Tekst i fotografije: PR
  • Pripremila: Pink Pen