„Protekla godina svih nas je promijenila, a utjecala je i na to da se ova manifestacija izmijeni. S modnog ruha Gradine, fokus će ove godine biti na nešto drugačijem sadržaju, pod motom „Art of good living“, rekla je organizatorica Marija Mažar

Ove godine CITY 45 20 donosi nove sadržaje na Trsatsku gradinu i u obližnji Nugentov park, a održat će se u nedjelju, 4. srpnja, od 17 do 21 h. Presenting corneri, radionice, posebno osmišljene zone, ove godine cilj je pružiti ugodu, inspiraciju, dobre ideje i kvalitetne sadržaje!

Presenting corneri bit će prisutni u prostoru Gradine, posjetitelji će moći upoznati kvalitetne brendove i istaknute proizvode. Avon će i ove godine predstaviti svoje beauty novitete, brend ima miljenice diljem svijeta što i ne čudi jer uspješno prati trendove i uvijek pronalazi način kako utjecati na dobrobit zajednice u kojoj djeluje.

Delmerion se predstavlja brendom Marvis, s motom #viseodpastezazube, a cjelokupna MARVIS priča stvorena je za sve one koji u svoj lifestyle žele unijeti originalnost i svoju rutinu pranja zubi dovesti na sasvim novu razinu.

Elementals by J. prirodna je kozmetika napravljena s ljubavlju, ponosni na to što koriste isključivo organske sirovine, ne koriste nikakve aditive, konzervanse niti umjetne boje. Posjetitelji će imati priliku saznati sve o poznatom proizvodu ovog tima – Čarobnom ulju. I naravno, probati ga!

Kako voljeti, osjećati i živjeti otok, sa svim prirodnim blagom koje on nudi, već gotovo cijelo desetljeće svojim primjerom pokazuju supružnici Ana i Krsto Matulić iz Pašmana na istoimenom otoku, vlasnici OPG-a Matulić, a upravo ćete proizvode ovog brenda moći doživjeti na Gradini!

Humed Pharma predstavit će brend Heliocare, a posjetitelje će educirati o štetnosti UVA, UVB, HEVL i IR zračenja kao i važnosti zaštite od istih 356 dana u godini. Prevencijom do zdrave kože sada i u budućnosti!

Kako bi posjetiteljima dali priliku da uz beauty sadržaje saznaju i modne novitete, mnoge će razveseliti što će svoj corner imati Infinity Design nakit. Moderni i ručno rađeni komadi nakita dizajnerice Ive Brukete odličan su dodatak vrućim ljetnim danima i noćima.

Čitanje je uvijek IN, stoga posjetitelje očekuje i Book Chill zona kako bi mogli predahnuti i pogledati naslove idealne za ljetne dane, u sklopu Nugentovog parka.

Kako bi uživali i najmlađi, priprema se Kid’s Corner u suradnji s portalom Avanture malih okica, a trajat će od 17 do 21h, u prostoru Nugentovog parka.

Radionice i program:

NUGENTOV PARK

Fotograf Ivor Mažar predstavit će live food photo session, s početkom u 17.30 sati.

Dječja radost rasplesat će nas u 18 sati kada će se u Nugentovom parku predstaviti mali plesači Plesne skupine Lorena!

TRSATSKA GRADINA

Trening na otvorenom u prostoru Trsatske gradine održat će Sanja Modrić, želja joj je ljude motivirati na tjelesnu aktivnost i na zdrav način života. Trening će se održati u 20.30 sati na Trsatskoj gradini.

Kako kreirati savršen Summer Glow make up pokazat će make up artistica Iva Berišić, a sve u suradnji s IsaDora brendom, radionica vas očekuje na Trsatskoj gradini, u 20.00 sati.

Riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović uvest će vas u Kreativnu školu šivanja za početnike, s početkom u 19.30 sati.

Posebnost događanje koje ove godine dolazi s motom ART OD GOOD LIVING je i prezentacija novog AUDI modela iz riječkog Porsche Inter Auta.

„Protekla godina svih nas je promijenila, a utjecala je i na to da se ova manifestacija izmijeni. S modnog ruha Gradine, fokus će ove godine biti na nešto drugačijem sadržaju, pod motom „Art of good living“. CITY 45 20 donosi sadržaje za cijelu obitelj – od Kids cornera, do ženama zanimljivih sadržaja, ali i sadržaja za muškarce. Na manifestaciji će biti šest presenting cornera i šest radionica kojima će posjetitelji moći prisustvovati, a važno je naglasiti je da se sve održava sukladno epidemiološkim mjerama.“ – izjavila je Marija Mažar.

Potporu manifestaciji City 45 20 dali su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, a partneri manifestacije su Erste banka, INA, HEP i Porsche Inter Auto.

  • Tekst & Foto: PR Alura / Stilueta