“Knjige koje su više od knjige!” – ocijenili čitatelji

Narudžbe: marketing@pinkpen.com.hr 

Ivana brutalno i iskreno piše o ljubavi, životu i svemu onome što život nosi, a tiče se posebno veza i odnosa. Svoje je emocije počela zapisivati nakon razvoda braka, a objavljivati ih je počela tek nakon četiri godine. Okidač za objavljivanje tekstova bila je bolest s kojom se Ivana susrela nakon razvoda. Potisnute emocije, težak period kojeg je preživjela bili su sasvim jasan i dovoljan razlog da tekstovi koje je dugo nizala, pisala i čuvala u svom laptopu napokon ugleda svijetlost dana.

“Sa svojim savjetima iz tekstova i knjiga želim pomoći. Kao frendica frendici. Ja sam to proživjela na vlastitoj koži pa znam! I isto tako znam kako razvod nije najgora stvar koja nam se može dogoditi u životu!! Postoje puno, puno gore stvar, vjerujte mi!”

Prva knjiga autorice „Pink Pen“ izašla je 2015. godine, koncem 2017-te doživjela svoje drugo izdanje, a u proljeće 2021. je izašla u svom trećem izdanju. Žene je smatraju „obaveznim štivom“.

Druga knjiga „Život može biti lijep“ prati je u stopu, a čitaju je žene, ali i muškarci. Prvo izdanje ove knjige bilo je koncem 2016-te, a drugo u jesen 2018. godine. U pripremi je treće izdanje ove bijele ljepotice.

***Foto: Knjiga “Pink Pen” by Julio Frangen foto /  Knjiga “Život može biti lijep” by Knjigožderonja 

O autorici Ivani Grabar:

Ivana je sa 40 godina života odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove i sve ono što čini život ljepšim ili ružnijim, a tiče se odnosa žena i muškaraca, podijeliti sa čitateljima. Ivana ima savjete koje nije nigdje pročitala, nego ih je, stjecajem okolnosti, stekla i isklesala sama na vlastitim greškama i vlastitoj koži. Njene su riječi iz srca i iz vlastita iskustva, iz najprivatnijega dijela života.
Inače, rođena Vinkovčanka, Ivana Grabar 29 godina živi u Opatiji. Okidač za pisanje bio je razvod braka.

Prva knjiga autorice „Pink Pen“ izašla je 2015., a do sada je rođena tri puta! Žene je smatraju „obaveznim štivom“, a nadimak Pink Penice je “Ženska biblija”. Druga knjiga „Život može biti lijep“ prati je u stopu, a čitaju je žene, ali i muškarci.

Ivana Grabar omiljena je riječka kolumnistica i autorica dviju knjiga. Brutalno iskreno i „u sridu“ Ivana na svom portalu www.pinkpen.com.hr piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prijevarama, ljubavi, životu… Također, na omiljenom riječkom radiju Radio Korzo, Ivana ima i svoju radijsku emisiju “Pink parlaonica” koja se emitira na mreži Novinet.tv kao što održava predavanja i radionice koje radi u suradnji sa psiholozima, terapeutima, liječnicima, bračnim savjetnicima, seksualnim terapeutima… Više o Ivaninim aktivnostima možete pratiti na njenoj službenoj FB stranici PINK PEN IVANA GRABAR ili Instagramu @GRABARIVANA

Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće Ivana progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima i u povjerenju. Ivana je samosvjesna, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću.

Spisateljica Ivana Grabar svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije 🙂

Narudžba knjiga:

Više o Ivani Grabar saznajte u prilogu HTV iz siječnja 2018. 

  • Tekst: PR Pink Pen
  • Foto: Julio Frangen / Knjigožderonja / PR
  • Video: Hrvatska Radio Televizija / emisija “Kod nas doma”
  • Kontakt: marketing@pinkpen.com.hr
  • Biografija Ivana Grabar: O AUTORICI