Prva knjiga autorice Ivane Grabar izašla je u 3. izdanju!

“Napisala sam do sada dvije knjige. One su moj život, moje najskrivenije misli, strahovi, emocije, nadanja… Moje su riječi iskrene i toliko brutalne da i onaj tko ih čita ponekada ostane zatečen.. Da, i to je život koji nije uvijek ružičast i uljepšan, a upravo sam ga tako i opisala – onakvim kakav je.

Okidač za zapisivanje bio je težak razvod braka i emotivne situacije koje su prethodile razvodu i koje su uslijedile nakon razvoda. Scenarij kojeg sam prolazila zapisivala sam godinama. Točnije 4 godine pisanja bio je moj ispušni ventil, moj najiskreniji dnevnik, moja ispovjedaonica… Nisam mislila da ću toliku iskrenost ikada pustiti van u obliku nekakvog teksta ili knjige.. To što sam pisala bilo je samo moje.. Moja katarza.. Moja istina…

Tako sam mislila sve do 2013. dok me nije zadesila bolest. Velika operacija, dugi boravak u bolnici, mjeseci terapija i kontrola doveli su me u jednu totalno drugu dimenziju, drugi svijet. I tada su mi se otvorile oči. I tada sam vidjela gdje sve može odvesti emotivna bol i tuga… I da, tada sam odlučila napokon progovoriti i upozoriti ostale, pomoći im da se ne dovedu tamo gdje sam bila ja i tamo gdje su bili mnogi. Dobila sam snagu, hrabrost i zadatak da ono što sam zapisivala počnem puštati van, izvan mog laptopa. Dobila sam zadaću podijeliti svoja iskrena iskustva s onima koji prolaze isto. Kako sam to odlučila – sva vrata su se otvorila. Kako sam krenula s prvim korakom, tako se kasnije sve slagalo samo od sebe, poput slagalice koja je godinama čekala na taj prvi korak.

Knjiga “Pink Pen” izašla je 2015. godine na oduševljenje mnogih. Obišla je svijet više puta, svojom je iskrenošću dotakla mnoge žene i muškarce i dala im odgovore na brojna pitanja.

Knjiga o razvodu i emotivnoj boli je napisana i to od žene koja je sve što je opisala i proživjela. Knjiga je to o najvećim emocijama, o ljubavi i poticaj je mnogima da se dignu nakon razvoda ili da ipak pokušaju spasiti vezu ili brak. Toliko je iskrena i čista, bez osuda i kritika, bez mržnje… Puna je mudrosti i upravo zato mnoge žene je nazivaju “ženskom Biblijom”. Knjiga je to koja je svojom iskrenošću potakla mnoge da se otvore, priznaju sami sebi puno toga, oproste i krenu dalje…”

Ivana Grabar, autorica
  • Knjiga Pink Pen izašla je u svom trećem izdanju i ponovno je dostupna u prodaji!
  • Cijena knjige je 79 kuna + troškovi slanja / poštarine.

Narudžba knjige:

Narudžba e-mail: ivana@pinkpen.com.hr