I ja sam jednom davno isto ostala bez posla i znam što znači kada ti netko doslovce da kruh u ruke

Ona i ja poznajemo se dugo vremena. Ona poštuje i prati moj rad, kao što i ja pratim i cijenim njene uspjehe i poslovne korake. Iva Berišić jedna je od poznatijih šminkerica u Hrvatskoj. Nema projekta, editorijala, velikih modnih revija, glazbenih i ostalih spotova, reklamnih kampanja…, za koje Iva nije šminkala. Sad već naoružana cijelom jednom vojskom djevojaka koje čine njen IBeauty tim Iva profesionalno, lijepo i vrlo brzo uljepšava poznata i manje poznata lica diljem Hrvatske, ali isto tako prenosi svoja znanja, iskustva, mudrosti i vještine djevojkama koje polaze tečajeve Master class edukacije s potpisom Ive Berišić.

Neki dan me nazvala. Nismo se vidjele od Sajma vjenčanja u Opatiji kada smo odradile Make up show. Vodila sam taj show, ona je šminkala.. Bio ju je gušt gledati kako to radi te uz put i u najsitniji detalj objašnjava što točno radi. Dakle, nazvala me iz vedra neba i ovako mi je rekla:

„Grabar, ti si poznata po dobrim djelima. Stalno nešto radiš, spajaš, pomažeš… Evo, ja želim nekoga usrećiti i darivati ga sad za blagdane. Gle, ne želim dizati lajkove, ne želim da se ništa dijeli po facebooku, tagira niti bilo što od toga!

Ja želim pokloniti tečaj šminkanja, dati diplomu s mojim pečatom i potpisom, kao i paket šminke koji je dovoljan za početak rada.

Eto… Želim sve to od srca pokloniti osobi koja to jako želi naučiti, završiti, ima mota i želje za ovaj posao, a nema financijske mogućnosti da si ovakav tečaj priušti. Znaš, tečaj sa start paketom ima vrijednost 3.000 kuna i znam da ga sebi baš i ne može priuštiti svaka djevojka. Puno je to novaca, ali u konačnici, to je edukacija koja ti donosi kruh. S tom diplomom imaš posao za cijeli život. Evo, ja to želim darivati: jednoj djevojci želim prenijeti svoje znanje i umijeće, dati joj diplomu i kruh u ruke. I ja sam jednom davno isto ostala bez posla i znam što to znači . To je moja želja. Što kažeš? Grabar?!?“

Ostala sam kao pegla. Znala sam da je dobra osoba, no ovom me gestom baš dirnula.

Ovako ćemo… – rekla sam joj. Neka svaka ona osoba koja se pronađe u ovim tvojim riječima napiše svoje pismo, iskreno i pošalje ga na e-mail … Neka u tom pismu ispriča svoju priču i napiše zašto bi baš ona trebala na poklon dobiti edukaciju, diplomu i kako ti kažeš „kruh u ruke“. Vrlo jednostavno. Neka nam napiše svoju priču… A ona priča koja nas najviše emotivno dotakne – eto, nju ćemo onda i objaviti kao i darivati. Što kažeš?

„Grabar, eto vidiš kako se nadopunjujemo! Nisi to bolje mogla smisliti! Predivno! Tako se dobro osjećam.“ – rekla mi je.

I to je to! Vrijeme je blagdana i darivanja, lijepih dijela i emocija. Osjećaj je neopisiv! Dobro je činiti dobro! Ideji se priključila i naša dizajnerica Željana koja je odmah pripremila vizuale, kao što će pripremiti i IBeauty diplomu… I evo nas 🙂

Drage naše žene, majke, djevojke… kraljice! Imate vremena do 27.12.2018. do pola noći. Do tada nam na adresu: marketing@pinkpen.com.hr pošaljite vaše pismo, a 28.12.2018. u 14 sati objavljujemo najemotivniju priču kao i ime i prezime osobe koja će na poklon dobiti:

 • Ubrzani tečaj šminkanja u trajanju od 5 sati za MUA
 • tečaj održava IBeauty by Iva Berišić,
 • diplomu
 • start paket šminke dovoljan za početak rada
 • vrijednost poklona: 3.000 kn
 • tečaj i poklon u organizaciji: IBeauty Iva Berišić

Napomena:

 • osoba koja dobije edukaciju na poklon treba doći u Rijeku na tečaj
 • putni troškovi nisu uključeni u vrijednost edukacije

Najbolju i najemotivniju priču odabiru slijedeće osobe:

 • Iva Berišić, MUA vlasnica IBeauty studija
 • Ivana Grabar, autorica 2 knjige, kolumnistica, vlasnica portala com.hr
 • Željana Stošić, dizajnerica, vlasnica GRAD studio za grafički dizajn

Zato pišite… Pustite emocije. Pustite sebe iz sebe jer, iskrenost sva vrata otvara, vjerujte mi. Ovo vam je moj najiskreniji savjet! Svoje priče šaljite na e-mail: marketing@pinkpen.com.hr

E-mail: marketing@pinkpen.com.hr