“Htjele smo pokazati da mi žene možemo biti podrška jedna drugoj i da smo zajedno jače, a ovo predblagdansko vrijeme je idealno vrijeme da to i pokažemo…” – istakle su organizatorice

Dva dana prije Božića u u Rijeci se održao jedan posebno lijep event. U prostoru Riječke razvojne agencije Porin, uz prisustvo i podršku dir. Daria Zorića, održan je event pod nazivom XMAS WOW 2021 koji je imao i humanitarnu notu. Prikupljala su se novčana sredstva i donacije za udrugu SOS RIJEKA Centar za nenasilje i ljudska prava. Organizatorice eventa Željka Vukas i Kristina Milivojević okupile su riječke poduzetnice koje su svojim doprinosom omogućile da se sve ovo i ostvari.

Htjele smo pokazati da mi žene možemo biti podrška jedna drugoj i da smo zajedno jače, a ovo predblagdansko vrijeme je idealno vrijeme da to i pokažemo. Odlučili smo pomoći ženama i njihovoj dječici kojima je pomoć zaista najpotrebnija.” kaže Kristina Milivojević.


Tvrtka MOM WOW bavi se kreiranjem, dizajniranjem i šivanjem za žene, djecu, matchy-matchy, trudnice, te radnom odjećom za medicinare, ugostitelje, kozmetičarke i sl. Uskoro će u ponudi imati i mušku kolekciju.

Svatko je dao svoj doprinos za tombolu od čije su se prodaje donirali novci udruzi. Ukupno je prikupljeno oko 5.000,00 kuna zajedno sa donacijama u prehrambenim namirnica za koje se pobrinuo Pik Rijeka, razni poklon bonovi (poklon bonovi za drogeriju, psihološka savjetovanja) i vlasnice firme MOM WOW Kristina i Željka stavit će na aukciju dvije haljine iz svoje kolekcije zajedno s nakitom Infinity design by Iva Bruketa. Novac od aukcije također će biti doniran udruzi.

Tvrtka MOM WOW željela bi se još jednom svima zahvaliti koji su na bilo koji način doprinijeli, te podržali i prepoznali njihov rad. Svi su pokazali veliko srce i razumijevanje za korisnice udruge SOS RIJEKA.

“Jedno veliko hvala našim glavnim sponzorima Dux nekretnine i našoj dragoj Nini Jerković. Na ukusnoj hrani i piću možemo se zahvaliti konobi Al Ponte i caffe bar – Loža Kastav. Za naš sinoćnji izgled zahvaljujemo divnim curama iz salona Divus VS i dragoj Ivi Bruketi Infinity Design. Za dekoraciju prostora pobrinula se odlična ekipa iz Event&Wedding Zone, a za prekrasne fotkice bio je zadužen naš Marko Paradžik. Hvala i svima na medijskoj popraćenosti.”, ističu Željka Vukas i Kristina Milivojević.

“XMAS WOW 2021 bio je nevjerojatno uspješan, naglašavam 2021. godinu jer planiramo da će biti i XMAS WOW 2022., 2023. i tako dalje,i radujemo se ponovnom susretu i druženju u još većem broju i sa još više prikupljenih sredstava za potrebite. Nadamo se da ćemo od ovoga napraviti tradiciju. Vidimo se i družimo opet!”- istakla je na kraju Željka Vukas.

  • Tekst: PR MOM WOW
  • Fotografije: PR MOM WOW