Ovotjedna gošća u Pink Parlaonici pravi je dokaz kako nikada nije kasno ostvariti svoje snove, ako si vrijedan i ustrajan!

Matulji – Elma Rekić, danas mnogima znana kao Fit by Elma, majka je dvojice sinova. U svoju sportsku karijeru počela davno prije, kao mlada djevojka, a u trenersku karijeru zakoračila je tek nakon rođenja drugog sina i spleta životnih okolnosti. Elma je danas jedna od priznatijih regionalnih trenerica koja se nije bojala otvoriti vlastitu dvoranu kao niti pokrenuti vlastiti posao u 40-tima, te nadalje ulagati u sebe i svoje znanje!

Elma Rekić u Pink Paralonici by Ivana Grabar

-Najveća motivacija bila mi je to što sam to jednostavno htjela! Ja sam snimku jedne cure, koja je polagala za tim lidericu, pregledala milion puta prije. I svaki put kad sam gledala tu snimku, meni je želja bila još veća. Znala sam koliko je to teško, ali meni je želja bila još veća. Jednostavno, imala sam osjećaj ako odustanem prvo ja neću biti zadovoljna, drugo kakva ću slika biti svojoj djeci, bila iskrena Elma.

Elma Rekić & Ivana Grabar

-Ali, najbitnije od svega toga bilo je moje djetinjstvo koje sam prošla sa mamom. Moji roditelji su se rastali i bilo nam je dosta teško. Mama se se toliko borila da nas digne na noge i da nam praktički ništa ne fali, ona je ta koja je mene učila kako se boriti do kraja i ne odustati. Mislim da je od tu sve krenulo i onda se dalje sve nadovezalo, rekla je Elma.

Elmine treninge pohađaju i žene i muškarci, a u Pink Parlaonici ispričala je svoju inspirativnu priču i put prema ostvarenju sna.

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku.