Kako se svađaju znakovi zodijaka?

Svatko od nas se svađa na svoj način. Mada ima i onih koji se ne svađaju. Nego šute. Što možda u nekom trenutku postane veći problem nego glasne i neugodne svađalice. I kako se to svađaju znakovi zodijaka?

Što se Ovna tiče, njegova parola je uvijek što na umu to na drumu. On istrese što ima, lako plane i lako se posvađa, ne bira riječi, a njegovi svađalački ispadi su burni, kaže svašta i zato lako povrijedi druge. Jednako lako i brzo zaboravi što je rekao i čudom se čudi zašto mu zamjeraju njegov oštar jezik i teške riječi.

Da biste izazvali Bika na svađu trebat će vam puno vremena. On je strpljiv i trpeljiv, ali… Doista bih vam preporučila da se date petama vjetra ako ga uspijete izbaciti iz njegova mira. Jer je prilično upitno hoćete li uspjeti preživjeti stampedo kada napokon napadne i kaže vam što misli. Treba mu vremena, ali kad krene, ubojit je.

Blizancima se nije problem posvađati. Brzi su, a često i brzopleti kažu dosta i previše i eto ti svađe. Nije im lako parirati jer bez obzira jesu li u pravu ili ne, brzo govore i rječiti su i možete se naći u situaciji kako samo gledate i čekate da udahnu kako biste im odgovorili. Nervozni su i brzo se naljute, ali sva sreća da ih ljutina brzo i prođe.

Rođeni u znaku Raka nisu svađalice. Odnosno jesu ako ih uhvatite na krivoj nozi. Onda je dovoljno da ih samo pogledate i da budete obasuti lavinom riječi koje možda nećete ni razumjeti. A još više nećete razumjeti što taj izljev bijesa ima veze s vama. Odgovorite li mu nešto grubo još ćete ga i rasplakati, a tek ćete onda biti na čudu. Zato – bježite od svadljivo nastrojenog Raka.

Lav uvijek smatra da je u pravu i da ima pravo reći da vi niste u pravu. Kako ga grlo dobro služi pa njegova rika, pardon, prodorni glasić može biti prilična barijera uhvatite li se s njim svađati. Bodove dobija na urlanje i morat ćete čekati da uhvati zraka kako biste nešto rekli. Ali svejedno je govorili vi ili ne, on svoje mišljenje neće promijeniti.

Djevice imaju načina da dokažu ispravnost svojih stavova. Argumentirano i iznenađujuće uporno branit će svoje mišljenje i ono što vas još više može izbaciti iz takta što neće djelovati iznervirano ni podignuti glas. Što se rasprava tiče ona ima puno kondicije, vrlo vjerojatno puno više od vas.

Mislite li da ćete Vagu lako izbaciti iz takta, varate se. Ona sa stilom radi sve pa se tako i svađa. Biranim riječima uvjerit će vas makar da razmislite nije li ona ta koja je u pravu. I vjerujte, bit ćete u velikoj dilemi. Ipak, ima i situacija kada i ona gubi glavu – nepravdu ne može podnijeti i bolje je se čuvajte u takvim trenucima.

Ne znam je li bolje da se Škorpion s vama posvađa ili da šuti. On je duboko uvjeren da je osveta jelo koje se servira hladno pa bi vam moglo prisjesti kada vam servira ono što ima za vas. Škorpiona baš nije poželjno izazivati jer ako za vas nije pripremio hladni bife pogodit će vas upravo tamo gdje vas najviše boli pa si vi mislite. Neke bitke doista ne treba ni započinjati.

Strijelac nije tip od svađe. On bi vas možda radije pozvao na kakav sparing meč pa da onako sportski riješite nesuglasice. On jasno i glasno kaže što misli pri čemu će vas lako uvrijediti, a da to, naravno, neće ni shvatiti. Ne zamjerite mu, neće ni on vama čak ako ste prema njemu bili otrovni.

Jarac u svom životu planira sve pa i svađe. Pa sve ovisi kada ste mu u rasporedu. Šalim se. Oni su osobe koje racionalno raspolažu svojom energijom pa je neće trošiti ni na svađu ako to nije doista potrebno. Argumenata uvijek imaju dovoljno, ali i strpljenja da vam neće na prvo razmimoilaženje u mišljenjima skočiti u oči.

Vodenjak spada u znakove koji se bore za ono u što vjeruju pa mu nije problem posvađati se radi vlastitih uvjerenja. Ako krene, mogao bi vas potući do nogu svojim argumentima i hladnom istinom. Mada, mogao bi vas i iznenaditi i samo vas staviti na ignore listu.

Ribe znaju da je bolje pustiti druge da se svađaju dok one mudro šute. Čemu gubiti vrijeme na svađu kada se jednostavno možete distancirati i sanjariti? One su majstorice pasivne agresije, a kada vas izazovu na svađu, vrlo elegantno će vas navesti da se osjećate krivima što ste bili tako bezobrazni prema njima.