Video emisije Pink Parlaonica u kojoj je gostovala Katarina Milićević možete pogledati na kraju ovog teksta!

Priča “Jedan Oče naš za Katarinu” nastala je koncem 8. mjeseca 2021. godine. Ova iskrena i dirljiva priča spojila je ne samo autoricu teksta s glavnom junakinjom priče, već je povezala i dotakla puno ljudi. Večeras Katarina, junakinja iz istoimene kolumne gostuje je u talk showu Pink Parlaonica autorice i kolumnistice Ivane Grabar

Katarina Milićević i Ivana Grabar

Priča “Jedan Oče naš za Katarinu” nastala je koncem 8. mjeseca 2021. godine. Ova iskrena i dirljiva priča spojila je ne samo autoricu teksta s glavnom junakinjom priče, već je povezala i dotakla puno ljudi. Večeras Katarina, junakinja iz kolumne “Jedan Oče naš za Katarinu” gostuje je u talk showu Pink Parlaonica autorice i kolumnistice Ivane Grabar.

Sjećate se priče o djevojci Katarini koja je nastala krajem ljeta 2021. Priča se zove “Jedan Oče naš za Katarinu”, dotakla je mnoga srca, a broj molitvi za Katarinu bio je toliko snažan da su Katarinini nalazi na prvom idućem pregledu bili odlični. Zvuči nevjerojatno i filmski, ali priča je istinita i mnogi joj svjedoče.

Naime, Katarini je krajem 2020. godine dijagnosticirana najgora moguća dijagnoza… Bolest od tri slova u četvrtom stadiju za koju nitko ne želi čuti nikad u svom životu. Katarina je sada dobro, hvala Bogu. Bolest se povukla i miruje. A ono što sada sijedi je jedna predivna najava!

Naime, nakon ove priče povezali su se mnogi ljudi, obitelji… Spojila se Slavonija s Primorjem, spojili su sve mnogi i povezali u ovoj predivnoj priči, a ono što je najljepše, spojile su se i dvije ključne osobe priče o Katarini: autorica teksta i glavna junakinja iz priče! Emocije koje su uslijedile kao i više satno druženje nije ostalo na tome.

Kako autorica i kolumnistica Ivana Grabar ima svoj talk show “Pink Parlaonica” na mreži Novinet TV i Radio Korzu, pozvala je Katarinu u svoju emisiju.

Katarina Milićević u emisiji “Pink Parlaonica by Ivana Grabar”
Katarina i Ivana u Pink Parlaonici

A evo što je o svemu ovome i pozivu u emisiju rekla Ivana Grabar, autorica dvije knjige, urednica i voditeljica tv i radijskog talk show-a Pink Parlaonica:

-Katarina i ja našle smo se u Opatiji početkom siječnja. Naime, Katarina je došla u Opatiju s mužem, sestrom i sestrinim zaručnikom na doček Nove godine. Javila se još prije dolaska i izrazila želju da se vidimo. To mi je bilo zaista lijepo od nje i tome sam se neizmjerno radovala. Isplanirale smo naš susret i bile u kontaktu. I napokon se spojile! Ajme, taj susret je bio nešto neopisivo! Provele smo sate skupa u razgovoru i druženju, šetnji.. I tad mi je palo na pamet da je pozovem u emisiju koju radim evo već 5 godina, no… Riječi mi nisu izlazile iz usta. Baš sam imala tremu pozvati je… Nisam je htjela gnjaviti, opterećivati… A tako sam htjela tu njenu nevjerojatnu energiju i emociju podijeliti sa svima!  Prošlo je par dana od susreta. I jednostavno mi je to jutro, dan prije mog redovnog snimanja emisije, (a gosta sam već imala dogovorenog po planu), došlo: Sad ili nikad! Napisala sam joj poruku… i poništila slanje. Baš sam imala sam ogromnu tremu… Lomila sam se. Opet krenem pisati, obrišem… Tako mi je bilo teško izgovoriti, napisati  što želim… Nisam znala ako je ona spremna tako javno govoriti o svojoj bolesti, borbi za ozdravljenjem… A toliko je pozitivna i divna da sam htjela tu njenu posebnost podijeliti sa svima!

I napokon napišem, izgovorim to… Pozovem je u Pink parlaonicu!! Znate što mi je odgovorila?

-Pa da, htjela bih! Nije meni bed govoriti o tome… Samo, jesam li ja dovoljno dobar gost za tvoju emisiju?

Osmijesi govore sve!
Katarina i Ivana – povezane zauvijek!

Emisija je snimljena. Katarina je moja gošća u TV i radijskoj emisiji Pink Parlaonica, a njenu iskrenu priču možete pogledati ovu srijedu, 12.01.2022. u 21 sat na Facebook watch, kao i na Youtube kanalu Novinet TV i poslušati na Radio Korzu 13.01.2022. u 17:30 sati.

Koliko god skromna bila, ova je djevojka prava junakinja, a njen iskren istup ostavit će vas pod velikim dojmom.

Moja Katarina, moja junakinja, moja heroina, moja inspiracija u Pink Parlaonici. U videu pogledajte kakav je gost bila Katarina Milićević, junakinja iz priče „Jedan Oče naš za Katarinu“, rekla je Ivana Grabar.

Emisiju možete pogledati ovdje:

VIDEO: Pink Parlaonica u kojoj je gošća Katarina Milićević
  • Teskt: PR Talk show Pink Parlaonica by Ivana Grabar
  • Fotografije / Video: Novinet TV / Pink Parlaonica Ivana Grabar
  • Kontakt: ivana@pinkpen.com.hr