Mars u Jarcu upravlja svojim postupcima, planira svoje akcije i kreće u realizaciju kada je najbolji trenutak za to odnosno kada je siguran da može ostvariti ono što je naumio. To vrijedi i za svakog od nas sljedećih mjesec i pol dana

Dosta je s planiranjem što biste, kako i kada napravili, vrijeme da poduzmete konkretnije korake na putu do svojih ciljeva. Pogađate, Mars je promijenio znak i od danas je u znaku Jarca.

Mars u znaku Jarca je egzaltiran što znači da u ovom znaku daje najbolje od sebe. Mars u Jarcu upravlja svojim postupcima, planira svoje akcije i kreće u realizaciju kada je najbolji trenutak za to odnosno kada je siguran da može ostvariti ono što je naumio.

To vrijedi i za svakog od nas sljedećih mjesec i pol dana koliko se Mars zadržava u znaku Jarca.

Iskoristite priliku da napravite nešto konkretno, da budete više disciplinirani, da odredite prioritete i držite se svojih odluka. Naravno, kada vam to okolnosti nalažu suzdržite se od akcije ako procijenite da je tako najbolje.

Posebno zanimljivo bit će oko 12. veljače kada će Mars biti u konjunkciji s Venerom (da, da, istom onom Venerom koja nas već neko vrijeme tjera na preispitivanje svojih vlastitih vrijednosti u svom retrogradnom hodu), pa će vaše akcije biti učinkovitije, odluke smislenije, potezi konkretniji.

Izvor teksta: Astrodrom

  • Tekst napisala: Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja
  • Foto: Ilustracija / Pixabay
  • Za Pink Pen pripremila: Ivana Grabar